Acció Social i Ciutadania lliura la Medalla Centenària a Maria Riquelme Torres

query_builder   17 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Acció Social i Ciutadania lliura la Medalla Centenària a Maria Riquelme Torres

L'acte de lliurament de la medalla es celebrarà aquest proper dilluns a la residència Cambrils Suite
La coordinadora territorial de l’Institut Català de les Dones a Tarragona, Isabel Sales, lliurarà aquest dilluns 20 d’octubre la Medalla Centenària a la senyora Maria Riquelme Torres. L’acte tindrà lloc a les 12 hores a la Residència Cambrils Suite, on actualment viu l’homenatjada.
 
Maria Riquelme va néixer el 20 d’octubre de 1908 a Jumilla (Múrcia). Després de casar-se es va traslladar a Catalunya i des de finals de l’any passat resideix al centre Cambrils Suite. Entre les seves aficions, destaca sobretot la de fer ganxet.  
 
La Medalla del Centenari és una iniciativa de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

12:00|.Residència Cambrils Suite. Carretera de Cambrils a Montbrió, quilòmetre 3 |Tarragona (El Tarragonès)

La coordinadora territorial de l’ICD a Tarragona, Isabel Sales, lliura la Medalla Centenària a la senyora Maria Riquelme Torres