El delegat del Govern i la directora d'Afers Religiosos presenten el projecte de Llei de centres de culte

query_builder   21 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern i la directora d'Afers Religiosos presenten el projecte de Llei de centres de culte

El Delegat del Govern, Jordi Martinoy, i la directora general d'Afers Religiosos, Montserrat Coll, presentaran a alcaldes i representants de diferents entitats religioses els motius, la finalitat i el contingut del projecte de Llei sobre els centres
El Delegat del Govern, Jordi Martinoy, i la directora general d’Afers Religiosos, Montserrat Coll, presentaran a alcaldes i representants de diferents entitats religioses els motius, la finalitat i el contingut del projecte de Llei sobre els centres de culte o de reunió amb fins religiosos, aprovat pel Govern de la Generalitat i tramès al Parlament.
 
La reunió amb els alcaldes tindrà lloc el proper dimecres, 22 d’octubre, a les 16 h, a la sala d’actes de la Delegació del Govern a Girona (Av. Jaume I, 9) i la reunió amb els representants de diferents entitats religioses tindrà lloc a continuació, a les 17.30 h.
 
L’atenció als mitjans tindrà lloc a les 15.40 h.
 
Els mitjans gràfic que ho vulguin podran prendre imatges de la reunió amb els alcaldes a les 16.00 h, i a les 17.30 h de la reunió amb els representants de les diferents entitats religioses.
 
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
 
 
ACTE:
 
Presentació del projecte de llei de centres de culte
 
DIA:
 
Dimecres, 22 d’octubre de 2008
 
HORA:
 
15:40 h  - Atenció als mitjans -
 
LLOC:
 
Sala d’actes de la Delegació del Govern. Av. Jaume I, 9 de Girona
 
 
 
Girona, 21 d’octubre de 2008
Servei de Premsa i Protocol

15:40|.Delegació del Govern (av. Jaume I, 9)|Girona (El Gironès)

El delegat del Govern a Girona, Jordi Martinoy, i la directora general d’Afers Religiosos, Montserrat Coll, presentaran a alcaldes i representants de diferents entitats religioses els motius, la finalitat i el contingut del projecte de Llei sobre els centres de culte o de reunió amb fins religiosos, aprovat pel Govern i tramès al Parlament. Els mitjans gràfic que ho vulguin podran prendre imatges de la reunió amb els alcaldes a les 16.00 hores, i a les 17.30 h de la reunió amb els representants de les diferents entitats religioses.