Joan Rius rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família

La directora dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Carme Canela, li lliurarà la medalla

query_builder   1 desembre 2012 11:00

event_note Nota de premsa

Joan Rius rep la Medalla Centenària de Benestar Social i Família

La directora dels Serveis Territorials del Departament a Barcelona, Carme Canela, li lliurarà la medalla

La directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Barcelona, Carme Canela, lliurarà dilluns la Medalla Centenària del Departament al senyor Joan Rius. L'acte se celebrarà a la Residència Sacerdotal Pere Tarrés i hi assistiran amics de l’homenatjat, així com el rector de la parròquia de Santa Maria de Sants, Josep Lluís Socíes, i el rector de la Residència Sacerdotal, mossèn Raventós.
 
Joan Rius i Falcó va néixer el 17 d’octubre de 1912 a les Borges Blanques. Quan esclatà la guerra era seminarista i durant molt temps va estar refugiat. Ha estat rector de les parròquies de Sant Quintí de Mediona, d’Olesa i finalment de Santa Maria de Sants. La seva tasca de 25 anys al capdavant d’aquesta parròquia barcelonina es va centrar en el jovent, vetllant perquè disposessin d’espais per a ells, com l’esplai i grup d’escoltes. També va organitzar grups per a les dones i va promoure i participar en diverses campanyes de Càritas. Encara avui celebra missa alguna vegada.
 
La Medalla Centenària és una iniciativa del Departament de Benestar Social i Família. Es tracta d'una medalla d'argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional poden accedir-hi totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.

18:00|Medalla Centenària al senyor Joan Rius.Residència Sacerdotal Pere Tarrés (c. Joan Güell 198-200 , 1r 6a)|Barcelona (Barcelonès)

La directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a Barcelona, Carme Canela, lliurarà la Medalla Centenària del Departament al senyor Joan Rius.