El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, visitarà demà l'empresa Tradema, a Solsona

query_builder   10 gener 2013 11:25

event_note Nota de premsa

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, visitarà demà l'empresa Tradema, a Solsona

 

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, visitarà demà divendres, 11 de gener, l’empresa de fabricació de taulells de fusta i conglomerats, Tradema, a Solsona. Acompanyat del director de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball, Ramon Bonastre, i de l’adjunt a la Direcció General d’Indústria, Carles Gallifa, el conseller mantindrà una reunió de treball amb el Comitè d’Empresa de la factoria. També assistiran a la trobada, el president del Consell Comarcal, Joan Solà; l’alcalde de Solsona, David Rodríguez; el representant de CCOO Lleida, Jaume Sallés; i d’UGT Lleida, Rosa Palau, entre d’altres. Així mateix, el conseller es reunirà amb la direcció de Tradema.
 
En acabat, (12:00 aprox.) atendrà als mitjans de comunicació a la seu del Consell Comarcal del Solsonès (c/. Dels Dominics, 12 Solsona).

12:00|Visita a l'empresa Tradema.Consell Comarcal del Solsonès (c. dels Dominics, 12)|Solsona (Solsonès)

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, visitarà l’empresa de fabricació de taulells de fusta i conglomerats, Tradema, a Solsona, on mantindrà una reunió de treball amb el Comitè d’Empresa de la factoria. Així mateix, el conseller es reunirà amb la direcció de Tradema. En acabat, a les 12h aproximadament, el conseller atendrà els mitjans de comunicació a la seu del Consell Comarcal del Solsonès.