El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, explicarà demà a Falset els principals projectes turístics impulsats a la comarca del Priorat

query_builder   30 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, explicarà demà a Falset els principals projectes turístics impulsats a la comarca del Priorat

En el marc del Pla de Foment Turístic del Priorat 2006-2009, la Direcció General de Turisme i el Consell Comarcal del Priorat han impulsat diverses actuacions orientades a  posar en valor turístic el seu patrimoni natural, vitivinícola i oleícola, amb l’objectiu de consolidar la comarca del Priorat com a destí turístic d’interior de primer ordre.
 
Durant la seva estada al Priorat, el conseller acompanyat del director dels serveis territorials del Departament a Tarragona, Àngel Xifré,  visitarà el Celler Vall-Llach a Porrera, realitzarà un tram del camí antic entre Gratallops i Falset, estarà al Celler Cecilio a Gratallops,  i visitarà a Falset les obres del Parc Científic i Tecnològic de la Indústria Enològica i el celler Mas d’en Gil.
 
El conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, presentarà demà divendres 31 d’octubre a Falset les principals accions en matèria de Turisme que ha impulsat el Departament a la comarca del Priorat. En el marc del Pla de Foment Turístic del Priorat 2006-2009, la Direcció General de Turisme i el Consell Comarcal del Priorat han impulsat diverses actuacions orientades a posar en valor turístic el seu patrimoni natural, vitivinícola i oleícola, amb l’objectiu de consolidar la comarca del Priorat com a destí turístic d’interior de primer ordre.
 
El conseller Josep Huguet acompanyat del president del Consell Comarca, Josep Antoni Roble, i del gerent del Pla de Foment del Turisme del Priorat, David Esteller, presidirà la presentació que començarà a les 11.30 hores al Consell Comarcal del Priorat.
 
L’inici de la visita a la comarca del Priorat, començarà a les 10.00 hores a Porrera, on el conseller d’Innovació Universitats i Empresa, Josep Huguet, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Àngel Xifré, visitarà les instal·lacions del Celler Vall -Llach.
 
A les 13.00 hores, el conseller  iniciarà la vista guiada del camí antic entre Gratallops i Falset que constarà d’un recorregut de paisatge vitivinícola que condueix fins aquest  camí recuperat.
 
Posteriorment, el conseller es desplaçarà fins el Celler Cecilio,  a Gratallops, on, a les 13.45 hores, realitzarà una visita per les seves instal·lacions. Seguidament , a les 14.30 hores el conseller mantindrà una dinar de treball a l’Hotel Cal Llop, amb membres de la Comissió de seguiment del Pla de foment Turístic del Priorat.
 
El conseller tancarà la jornada a Falset, on a les 17.00 hores, acompanyat de l’alcalde del municipi, Jesús Torralba, el rector de la Universitat Rovira i Virgili i president del Consell d’Administració de la Fundació Privada del Parc, Francesc Xavier Grau, i el director científic del Parc, Joan Miquel Canals, visitarà les obres del Parc Científic i Tecnològic de la Indústria Enològica. Tot seguit, a les 17.30 hores, el conseller visitarà les instal·lacions del celler Mas d’en Gil.              

11:30|.Consell Comarcal del Priorat (plaça Quartera, 1)|Falset (El Priorat)

El conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, explicarà demà a Falset els principals projectes turístics impulsats a la comarca del Priorat