El conseller de Salut, Boi Ruiz, inaugura el CAP Bages de Manresa

query_builder   19 març 2013 13:17

event_note Nota de premsa

El conseller de Salut, Boi Ruiz, inaugura el CAP Bages de Manresa

 
El conseller de Salut, Boi Ruiz, inaugurarà demà dimecres 20 de març, a les 16.00 hores, el CAP Bages de Manresa.
 
L’acte consistirà en el descobriment d’una placa commemorativa per part del conseller de Salut, Boi Ruiz, i l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent. A continuació hi haurà una visita a les instal·lacions del centre i s’acabarà amb els parlaments de la directora del CAP Bages, l’alcalde de Manresa i el conseller de Salut.
 
Un cop finalitzi l’acte es farà una atenció als mitjans de comunicació.
 
El CAP Bages és un edifici de 5 pisos, en el que es troba l’ABS Manresa 2, que dóna cobertura a una població de 22.555 habitants. A més manté l’activitat de suport a l’atenció especialitzada hospitalària del Bages, l’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva, i altres serveis de suport a l’atenció primària com el PADES, Serveis de Radiologia, la Unitat d’Atenció al Viatger o el Punt d’Atenció Continuada.
 
El conseller de Salut començarà la visita al Bages a les 09.15 hores a l’Ajuntament de Castellgalí i continuarà amb una visita al consultori local de la població i al grup Lasem. A les 12.30h Boi Ruiz visitarà l’Ajuntament de Sallent i les instal·lacions de l’empresa PROMEBA a la mateixa població.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
 
ACTE:
 
Inauguració CAP Bages
DIA:
Dimecres 20 de març
HORA:
16.00 hores
LLOC:
CAP Bages
C. Soler i March, 6
Manresa