La consellera de Treball, Mar Serna, serà demà a Manresa

query_builder   8 octubre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Treball, Mar Serna, serà demà a Manresa

A les 12.00 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, intervindrà en la inauguració de la primera botiga outlet de la cooperativa Moltacte
Demà, DIJOUS 9 D’OCTUBRE, la consellera de Treball, Mar Serna, serà a Manresa. A les 10.00 hores, la consellera arribarà a la seu dels sindicats de CCOO i UGT (Passeig de Pere III, 62). La consellera mantindrà una reunió de treball amb el secretari comarcal d’UGT, Miquel Espejo, i el secretari comarcal de CCOO, Lluís Vidal Sixto, i representants de l’Ajuntament de Manresa.

Posteriorment, a les 11.00 hores, la consellera visitarà les instal·lacions del Centre de Formació Pràctica (Polígon Industrial els Dolors. Palau Firal de Manresa).
 
A continuació, a les 12.00 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, intervindrà en la inauguració de la primera botiga outlet de la cooperativa Moltacte (C/ Abat Oliva, 70 - 72). També hi participaran en l’acte, el director de la cooperativa Moltacte, Miquel Isanta, el tinent d’alcalde - delegat de Governació i Salut de l’ajuntament de Manresa, Josep Lluís Irujo, i el director de l’Obra Social de Caixa Catalunya, Miquel Perdiguer. L’acte serà obert als mitjans de comunicació.
 
A les 14.15 hores la consellera Serna mantindrà una reunió de treball amb l’alcalde d’Avinyó, Josep Balasch, i altres membres del consistori a la seu de l’ajuntament (Plaça Major, 11. Avinyó).  

10:00|.Passeig de Pere III, 62|Manresa (El Bages)

La consellera de Treball, Mar Serna, serà demà a Manresa