Reunió del Consell per a l'impuls i el seguiment del desplegament de l'Estatut

query_builder   25 octubre 2007 00:00

event_note Nota de premsa

Reunió del Consell per a l'impuls i el seguiment del desplegament de l'Estatut

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, informarà sobre la reunió a partir de les 17:30h
El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà demà, dijous 26 d'octubre, la tercera reunió del Consell per a l'impuls i el seguiment del desplegament de l'Estatut, que es va constituir el 16 de març passat. En la sessió de demà, el vicepresident informarà sobre l'acord assolit referent a la metodologia d'aplicació de la Disposició Addicional Tercera de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya i sobre l'evolució de les comissions estatutàries: la Comissió Bilateral Generalitat - Estat, la Comissió Mixta d'Afers Econòmics i Fiscals Estat - Generalitat i la Comissió per a la Inversió en Infraestructures.

La reunió tindrà lloc al Palau de la Generalitat a les 16:30h de la tarda (la reunió serà a porta tancada. Els periodistes gràfics que ho vulguin podran prendre imatges a l'inici).

Un cop acabada la reunió (aproximadament cap a les 17:30), el vicepresident informarà als mitjans de comunicació des de la sala de premsa de Govern. Posteriorment, els representants dels grups parlamentaris que ho desitgin faran declaracions als mitjans des del faristol de la Sala Clavé.

El Consell per a l'impuls i el seguiment del desplegament de l'Estatut neix de l'acord que va adoptar el Consell de Govern el 6 de febrer d'enguany, per oferir als grups parlamentaris catalans un espai d'informació i debat. El Consell ha de ser un òrgan d'assessorament del Govern i, alhora, l'espai on el Govern informa als partits dels avenços en el desplegament estatutari.

Està previst que assisteixin a la reunió de demà:

President del Consell

El vicepresident de Govern de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira.

Vocals

El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura i Laporta.

El conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells i Oliveres.

En representació del grup parlamentari de Convergència i Unió, Àlex Bas i Vilafranca i Francesc Gambús i Millet.

En representació del grup parlamentari Socialistes - Ciutadans pel Canvi, Miquel Iceta i Llorens i Lídia Santos i Arnau.

En representació del grup parlamentari d'Esquerra Republicana de Catalunya, Joan Ridao i Martin.

En representació del grup parlamentari del Partit Popular de Catalunya, Carina Mejías Sánchez.

En representació del grup parlamentari d'Iniciativa per Catalunya Verds - Esquerra Unida i Alternativa, Jaume Bosch i Mestres.

Secretària del Consell

La secretària de Govern, Laia Bonet i Rull.

16:30|.Palau de la Generalitat (pl. Sant Jaume, 4)|Barcelona (El Barcelonès)

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà la tercera reunió del Consell per a l'impuls i el seguiment del desplegament de l'Estatut. També hi assistiran, per part del Govern, el conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, i el conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells.