GOVERN

NOMENAMENTS

query_builder   22 febrer 2011 13:45

event_note Nota de premsa

NOMENAMENTS

El Govern ha aprovat diversos nomenaments. Són els següents:
 
Departament de la Presidència
 
·        Joan Fontseré i Pujol, director del Centre d’Alt Rendiment
 
Departament de Governació i Relacions Institucionals
 
  • Susanna Bouis Gutiérrez, directora general de la Funció Pública
 
Departament d’Economia i Coneixement
 
  • Josep Ramon Sanromà Celma, conseller delegat de l’Institut Català de Finances
  • Joan Lluís Quer Cumsille, president de REGSA
 
Departament d’Ensenyament
 
  • Melcior Arcarons Rua, director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial
 
Departament de Salut
 
  • Joan Profitós Tuset, president del Consell d’Administració de l’empresa pública Institut d’Assistència Sanitària
 
Departament d’Empresa i Ocupació
 
·        Jesús Quiroga Martínez, director de la Xarxa Ocupacional del Servei d’Ocupació de Catalunya
 
  • Ariadna Rectoret Jordi, directora de Programes del Servei d’Ocupació de Catalunya

 
CURRÍCULUMS
 
DEPARTAMENT DE LA PRESIDÈNCIA
 
Joan Fontseré i Pujol, director del Centre d’Alt Rendiment
 
Nascut a Sant Feliu de Codines el 1974.
 
Diplomat en Ciències Empresarials i Relacions Públiques per la Universitat de Barcelona. Màster en Gestió Financera.
 
Joan Fontseré ha estat regidor d’Esports i Hisenda de l’Ajuntament de Sant Feliu de Codines entre 1999 i 2003.
 
En l’àmbit professional, ha estat director de nous negocis de l’empresa Octagon, una multinacional americana del màrqueting esportiu, des de l’any 2000. També ha exercit de responsable comercial de l’empresa Topfun de la indústria del motociclisme, prestant serveis a Gas Gas Motos i Sherco Motocycles.
 
 
DEPARTAMENT DE GOVERNACIÓ I RELACIONS INSTITUCIONALS
 
Susanna Bouis Gutiérrez, directora general de la Funció Pública
 
Nascuda a Barcelona el 1967.
 
Llicenciada en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona i diplomada en Sanitat per l’Institut d’Estudis de la Salut. També està graduada en Direcció General per l’IESE i ha cursat el programa de Direcció Executiva a ESADE “Jo Directiva”.
 
En l’àmbit professional, ha estat membre de la Direcció de l’Àrea d’Intervencions i Procediment Sancionador en Seguretat Alimentària i de la Direcció de la Divisió de Vigilància i Control d’Animals de Companyia.
 
Entre el 2003-2004 va ser delegada del Govern a Catalunya i entre el 2002-2003 va ser subdelegada del Govern a Barcelona. Anteriorment, havia estat cap del Gabinet de la delegada del Govern a Catalunya.
 
Pel que fa a la seva experiència en altres àmbits, és vocal de la Junta Directiva de PIMEC i vocal de la Junta Directiva de l’Associació espanyola de Directius.
 
 
DEPARTAMENT D’ECONOMIA I CONEIXEMENT
 
Josep Ramon Sanromà Celma,conseller delegat de l’Institut Català de Finances
 
Nascut a Arnes el 1953.
Llicenciat en Professorat Mercantil per la Universitat de Barcelona.
Graduat per Stanford School of Business de Califòrnia en el Programa Standford Executive.
 
En l’àmbit professional, de l’any 1982 al 1990 va ocupar diferents càrrecs executius a Banca Catalana, Banco de Vizcaya i Banco Atlántico amb responsabilitat en els àmbits de Banca Comercial, Divisió Internacional, Divisió Financera, Operacions i Tecnologia.
 
També va ser director general del Grup Deutsche Bank per Espanya i Portugal, membre del Comitè Executiu, del Consell d’Administració i del Comitè Europeu de Banca Comercial (1990-2005). També, i dins del Grup Deutsche Bank ha estat responsable de diferents divisions i empreses participades, desenvolupant tasques de director general de la Divisió de Serveis Corporatius (Operacions, Tecnologia, Serveis Generals i Desenvolupament de Negoci) de 1990 a 1998; director general de Banca Comercial  (Banca d’Empreses, Banca Privada i Banca Minorista) de 1999 a 2005; president i conseller delegat de les companyies d’Assegurances, Vida i Pensions i president i conseller delegat de les companyies de Serveis Tecnològics (Actualment GFT Iberia) i Immobiliaris.
 
De l’any 2006 fins ara ha estat soci director de la consultora Artisan Partners, especialitzada en l’Assessorament Estratègic i Financer a PIMES.
 
Joan Lluís Quer Cumsille, president de REGSA
 
Nascut a Barcelona l’any 1961.
 
Enginyer de Camins, Canals i Ports per la Universitat Politècnica de Catalunya. MBA European University en Direcció d’Empreses i Programa Direcció General IESE.
 
Ha treballat 14 anys en càrrecs de direcció d’empreses públiques de la Generalitat de Catalunya, on ha gestionat inversions en infraestructures.
 
Va ser gerent de l’Agència Catalana de l’Aigua (2000-2004), i de REGSA i de GISA, empreses públiques de la Generalitat (1993-1999). Va ser director general d’Auding-Auditorías i Ingenierías, SA (2004-2008). També va ser responsable de planificació i projectes del Clavegueram de Barcelona, Empresa mixta (CLABSA), i cap de projectes d’Adasa, Aplicaciones del Agua, SA, Grupo Agbar (1987-1991).
 
Des de 2009 és conseller delegat d’AudingIntraesa. Recentment ha estat nomenat president de GISA.
 
 
DEPARTAMENT D’ENSENYAMENT
 
Melcior Arcarons Rua, director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial
 
Nascut a Barcelona el 1955.
 
Llicenciat en Filosofia i Lletres per la Universitat Autònoma de Barcelona i té una àmplia experiència en la docència i direcció de centres de Formació Professional.
 
Ha estat membre de la comissió permanent del Consell de la Formació Professional de Barcelona i consultor d’FP de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC), des d’on va impulsar el conveni entre aquesta institució i el Consell de Cambres de Comerç. A més, ha publicat diversos títols relacionats amb el món del treball i la societat i amb la formació professional, entre d’altres temàtiques.
 
El nou director general de l’FP ha col·laborat en experiències promogudes pel Departament d'Ensenyament com ara la definició de les bases per a l’avaluació de la formació professional reglada, i la confecció de les proves per a l’obtenció dels títols de tècnic i tècnic superior de cicles de formació professional.
 
La carrera docent d’Arcarons es va iniciar el 1978 en l’àmbit de la formació professional nocturna a l’Escola Tècnica Professional del Clot, i des d’aleshores n’ha exercit tasques docents i directives. L’any 2007 va promoure la creació del Centre de formació de persones adultes Escola Tècnica Professional del Clot. D’altra banda, cal destacar que ha impartit cursos sobre l’organització dels cicles formatius, la convivència escolar, l’orientació acadèmica o el procés d’autorització dels centres.
 
 
DEPARTAMENT DE SALUT
 
Joan Profitós Tuset, president del Consell d’Administració de l’empresa pública Institut d’Assistència Sanitària
 
Nascut a Balaguer (Lleida) l’any 1947.
Llicenciatura en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona el 1972. Especialista en Hematologia i Hemoteràpia per l’Hospital Clínic (1974-1977); Especialista en Medicina Interna per l’Hospital del Mar (1972 974). Curs d’Introducció a la gestió hospitalària (1989).
 
Joan Profitós és director del Banc de Sang i Teixits a Girona. És un dels artífexs de l’èxit continuat a les comarques gironines dels programes d’obtenció de sang i hemoderivats i coneixedor a fons de les institucions sanitàries de la Regió Sanitària Girona.
 
Ha format part de diversos consells d’administració d’empreses públiques, dels òrgans de direcció del Col·legi de Metges de Girona i actualment formava part com a representant de la Generalitat de Catalunya del Consell de Direcció de la Regió Sanitària Girona.
 
 
 
DEPARTAMENT D’EMPRESA I OCUPACIÓ
 
Jesús Quiroga Martínez, director de la Xarxa Ocupacional del Servei d’Ocupació de Catalunya
 
Nascut a Figueres el 1967.
 
Llicenciat en Filosofia i Lletres en l’especialitat d’Història per la Universitat Autònoma de Barcelona i postgrau en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat de Barcelona.
 
Pel que fa a la seva trajectòria professional, des del mes de novembre de 2008 fins a l’actualitat ha estat el responsable del Servei a les empreses del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) amb l’encàrrec de crear aquest nou servei i desenvolupar-ho. Anteriorment, des del mes de juny del 2004 fins a novembre del 2008, va ser director de l’Oficina de Treball de Figueres.
 
També va treballar com a funcionari del Cos Superior de la Generalitat de Catalunya al Centre d’Història Contemporània de Catalunya (1999-2003) i    va dirigir la instal·lació de l’Alberg de Joventut Tramuntana, de Figueres (1988-1999).
 
Ariadna Rectoret i Jordi, directora de Programes del Servei d’Ocupació de Catalunya
 
Nascuda a Argentona el 1963.
 
Diplomada en Treball Social per l’Escola Universitària de Treball Social ICESB de la Universitat de Barcelona.
 
Ha desenvolupat bona part de la seva trajectòria professional en l’Administració Pública. Des del mes d’octubre de 2008 fins a l’actualitat ha estat cap del Servei de Qualificació Professional del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Amb anterioritat, ha exercit com a cap de l’Àrea de Desenvolupament Metodològic (2007–2009); responsable d’Intermediació, Informació i Orientació Ocupacional (2000–2006) i responsable d’Informació i Orientació Ocupacional (1999–2000). També ha estat responsable del Centre d’Informació Professional de Barcelona (1994–1999) i responsable d’atenció a col·lectius de persones amb especials dificultats (1992–1994).
 
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined