Eleccions

El Govern acorda convocar les eleccions al Conselh Generau d'Aran

query_builder   22 març 2011 13:38

event_note Nota de premsa

El Govern acorda convocar les eleccions al Conselh Generau d'Aran

  • Els comicis tindran lloc el dia 22 de maig, el mateix dia de les eleccions municipals
 
El Govern ha acordat convocar les eleccions al Conselh Generau d’Aran que es regeixen per la Llei sobre el règim especial d’Era Val d’Aran. D’acord amb el que estableix aquesta norma i la Llei orgànica de règim electoral, les eleccions per designar els consellers generals d’Aran s’han de fer el mateix dia de les eleccions municipals, és a dir, que enguany tindran lloc el 22 de maig.
 
La Val d’Aran es divideix en sis circumscripcions que es corresponen amb els terçons històrics. El Conselh Generau d’Aran està integrat per 13 membres amb la distribució següent: Pujòlo, dos membres; Arties e Garòs, dos membres; Castièro, quatre membres; Marcatosa, un membre; Irissa, un membre, i Quate Lòcs, tres membres. 
 
Aquest procés electoral es regeix pels mateixos terminis fixats per a les eleccions locals que tenen lloc simultàniament. La sessió constitutiva del Conselh Generau d’Aran tindrà lloc el primer dia hàbil un cop transcorreguts 15 dies naturals a comptar de l’endemà de l’acte de proclamació dels membres elegits.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined