SOC

El Govern acorda cobrir places vacants per garantir el bon funcionament de les oficines de treball

query_builder   29 març 2011 14:08

event_note Nota de premsa

El Govern acorda cobrir places vacants per garantir el bon funcionament de les oficines de treball


  • Autoritza contractar temporalment personal tècnic i administratiu que s'encarrega de l'atenció directa de la ciutadania a les oficines del SOC
  • L'objectiu de la mesura és garantir l'atenció directa i personalitzada de les persones en atur a través de la xarxa de 71 oficines de treball distribuïdes per Catalunya
El Govern ha autoritzat cobrir les vacants del personal de les oficines de treball per garantir el funcionament normal del seu servei. L'objectiu de la mesura és garantir l'atenció directa i personalitzada de les persones en atur a través de la xarxa de 71 oficines de treball distribuïdes per Catalunya. Les oficines de treball del SOC compten aproximadament amb uns 856 efectius de personal i, d'acord amb les seves competències, són la instància directa d'atenció al ciutadà en matèria d'ocupació. Per aquest motiu es considera un servei necessari per al correcte desenvolupament dels drets de la població en matèria d'ocupació.

Concretament, el Govern ha aprovat una nova modificació de les limitacions establertes en matèria de despeses de personal a l'article 9 del Decret 109/2011, d'11 de gener, pel qual s'estableixen els criteris d'aplicació de la pròrroga dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya per a aquest any mentre no siguin vigents els de 2011, en relació amb el personal de les oficines de treball.


Mitjançant aquest acord, el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) podrà substituir les places de personal tècnic i administratiu de les oficines de treball i podrà cobrir les seves places vacants. Aquests professionals tenen la funció d'atendre directament a la ciutadania en l'exercici de les competències del SOC per fomentar l'ocupació estable i de qualitat, prevenir i reduir la desocupació i oferir protecció a les persones desocupades.
L'import màxim per efectuar nous nomenaments de personal interí i noves contractacions temporals de personal laboral a les oficines de treball és de 600.000 euros.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined