Boscos

El Govern garanteix la campanya d'estiu de prevenció d'incendis forestals

query_builder   26 abril 2011 13:51

event_note Nota de premsa

El Govern garanteix la campanya d'estiu de prevenció d'incendis forestals


 
  • Autoritza la contractació de 125 treballadors temporals que reforçaran la campanya de prevenció de focs, els treballs en espais naturals de protecció especial i la gestió d’activitats de caça i pesca
 
El Govern de la Generalitat ha autoritzat avui el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural a contractar 125 treballadors per a la campanya d’estiu de prevenció d’incendis forestals, la realització de treballs en espais naturals de protecció especial i la gestió d’activitats cinegètiques i piscícoles durant els mesos d’estiu. El Consell Executiu ha aprovat una modificació de les limitacions fixades en matèria de despeses de personal del decret que estableix els criteris d’aplicació de la pròrroga dels pressupostos de la Generalitat.
 
Concretament, el Govern ha autoritzat la contractació de 54 treballadors per la campanya d’estiu de prevenció d’incendis forestals, que donaran suport als agents rurals de la Direcció General de Medi Natural i Biodiversitat en la seva tasca de vigilància activa durant els mesos d’estiu en la lluita i prevenció de focs. En segon lloc, ha autoritzat a contractar 55 treballadors temporals que faran tasques de suport als espais naturals de protecció especial, com facilitar informació als visitants dels parcs, condicionar les àrees d’accés públic i mantenir i protegir les zones de major valor natural durant els períodes de màxima assistència de públic. Finalment, el Govern ha donat llum verd a la contractació de 16 persones que reforçaran els treballs de gestió de les reserves nacionals de caça controlada, els refugis de pesca i les activitats cinegètiques i piscícoles en general.
 
Amb aquest acord l’Executiu garanteix el funcionament de tres projectes d’interès general i social que van dirigits a la protecció dels espais naturals, l’augment de la biodiversitat i la protecció de l’equilibri dels hàbitats naturals.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined