Altres acords del Govern

Altres acords de Govern

query_builder   17 maig 2011 13:42

event_note Nota de premsa

Altres acords de Govern

L’Idescat i l’INE realitzaran l’Enquesta de finançament i despeses de l’ensenyament privat
 
El Govern ha autoritzat l’Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat) a signar un conveni amb l’Institut Nacional d’Estadística (INE) per realitzar l’Enquesta de finançament i despeses de l’ensenyament privat. El treball permetrà conèixer l’estructura, activitat i situació econòmica dels centres d'ensenyament privat a Catalunya per poder analitzar amb precisió la situació actual del sector i la seva evolució des del curs 1999–2000. Aquesta informació permetrà, a més, complir amb els requeriments estadístics de diversos organismes internacionals com la Unió Europea i la UNESCO.
 
Alhora, la signatura del conveni permet atendre les necessitats d’informació d’àmbit estatal i les específiques per a Catalunya amb l’objectiu d’estalviar molèsties als informants, afavorir la cooperació institucional i racionalitzar la utilització dels recursos disponibles evitant duplicitats innecessàries. L’enquesta està integrada al Programa anual d’actuació estadística 2011 en desplegament de la Llei 13/2010, del Pla estadístic de Catalunya 2011-2014.
 
 
El Govern aprova que la urbanització del Serrat de Castellnou formi part del municipi de Castellnou del Bages
 
El Govern ha aprovat avui l’alteració parcial dels termes municipals de Castellnou de Bages i Santpedor (Bages) en l’àmbit de la urbanització del Serrat de Castellnou, que quedava dividida entre els dos termes i que passarà a formar part de Castellnou del Bages. Els ajuntaments havien adoptat acords favorables en aquest sentit, tenint en compte que els dos nuclis de població formen un únic conjunt amb continuïtat urbana que feia necessària i aconsellable l’alteració dels termes.
 
El Consell Executiu ha aprovat la segregació de 90.000 metres quadrats de Santpedor que quedaran agregats al municipi de Castellnou, d’acord amb els informes favorables de la Direcció General d’Administració Local del Departament de Governació i Relacions Institucionals i la Comissió de Delimitació Territorial, i el dictamen preceptiu també favorable de la Comissió Jurídica Assessora.
 
La fitació de la nova delimitació es durà a terme d’acord amb l’article 33 del Decret 244/2007, de 6 de novembre, que regula la constitució i la demarcació territorial dels municipis, les entitats municipals descentralitzades i les mancomunitats de Catalunya. La modificació del límit no suposarà cap canvi en la titularitat dels béns patrimonials de l’Ajuntament de Santpedor existents en l’àmbit de la urbanització del Serrat.
 
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined