El Govern autoritza la modificació de la CCMA per convertir Televisió de Catalunya en una única empresa

El Govern autoritza la modificació de la CCMA per integrar dues filials dins de Televisió de Catalunya

query_builder   24 maig 2011 14:09

event_note Nota de premsa

El Govern autoritza la modificació de la CCMA per integrar dues filials dins de Televisió de Catalunya

 
  • TVC absorbirà Activa Multimèdia Digital i CCRTV Interactiva en una mesura de racionalització i simplificació de l’estructura de l’organisme
  • La fusió permetrà estalviar 5,7 milions d’euros entre 2011 i 2012
El Govern ha autoritzat avui modificar l’estructura de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per tal que Televisió de Catalunya absorbeixi les seves filials Activa Multimèdia Digital i CCRTV Interactiva amb l’objectiu de simplificar l’estructura del grup, optimitzar-ne la gestió i millorar-ne l’eficiència. Es calcula que la conversió de TVC en una única empresa permetrà estalviar al voltant de 5,7 milions d’euros entre els anys 2011 i 2012.
 
En compliment del triple objectiu d’austeritat, aprimament i agilitat, el Consell Executiu ha autoritzat avui la modificació de l’estructura de la CCMA per tal que Televisió de Catalunya pugui dur a terme el procés de fusió per absorció amb les dues societats filials, que queden extingides. El patrimoni i els 111 treballadors que tenen globalment les dues empreses passaran a incorporar-se a TVC, que en subrogarà tots els drets i obligacions.
 
Per tirar endavant la fusió, el Govern també ha aprovat autoritzar la modificació dels estatuts de Televisió de Catalunya perquè incloguin en el seu objecte social el de les societats absorbides.
 
El Consell de Govern de la CCMA havia aprovat iniciar el procés de fusió el passat 13 d’abril. CCRTV Interactiva va començar a funcionar el 2000, mentre que Activa Multimèdia Digital va ser constituïda el 20 d’abril de 2001.
 
La mesura s’emmarca en el Pla de racionalització i simplificació de l’estructura del sector públic adoptat pel Govern de la Generalitat l’1 de juny de 2010, que preveia reduir de 6 a 3 el nombre d’empreses de la CCMA per tal d’optimitzar-ne i racionalitzar-ne els recursos. L’acord, plenament coherent amb la política d’austeritat de l’Executiu, permet millorar l’eficiència i l’eficàcia de l’empresa i garanteix el manteniment del nivell de qualitat i competitivitat del servei públic de televisió.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined