El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha organitzat per la setmana vinent una sèrie de jornades tècniques.
En aquest sentit, el pròxim dijous 30 de juny, a partir de les 17:45 hores, a Vilafranca del Penedès (Estació de Viticultura i Enologia, plaça Àgora, 2-3 Domenys II) tindrà lloc la jornada La seguretat alimentària dels vins comercialitzats a Catalunya.
La seguretat alimentària és un factor inqüestionable a tenir en compte a l’hora de comercialitzar els vins. Informar de quins són els punts de risc trobats en diferents àmbits de producció o comercialització de vins i el tractament que s’organitza des de la Organització Internacional de la Vinya i el Vi i des de institucions catalanes amb responsabilitat sobre seguretat alimentària del vi, és una via necessària per motivar al sector en la contínua dinàmica d’oferir al consumidor els productes de qualitat integral.
Altres jornades tècniques per la pròxima setmana
Contaminants emergents en aliments. Reptes en la detecció analítica i l’avaluació de riscos
Dimarts, 28 de juny de 2011
11:00 hores
Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, sala d’actes, Gran Via de les Corts Catalanes 612-614, Barcelona
Els horts escolars ecològics
Dimarts, 28 de juny de 2011
10:20 hores
Masia de Can Deu, Espai Natura Unnim, carrer de la Prada, s/n, Sabadell
Millora dels tractaments fitosanitaris amb empolsadors en vinya
Dimarts, 28 de juny de 2011
9:00 hores
Finca Partida La Coma, Verdú
Quant carboni tenim sota els peus?
Dimarts, 28 de juny de 2011
11:00 hores
Institut d’Estudis Catalans, sala Prat de la Riba, carrer del Carme, 47, Barcelona
Aliments ecològics als menjadors escolars: experiències pràctiques al Vallès Oriental
Dijous, 30 de juny de 2011
17:00 hores
Biblioteca Roca Umbert, sala d’actes, carrer Enric Prat de la Riba, 77, Granollers