El Govern ha aprovat els següents nomenaments.
 
Joaquim Casanovas i Lax, director gerent de l’Institut Català de la Salut (ICS)
 
Nascut a Girona el 1957.
 
Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), diplomat en Ciències Empresarials per la Universitat de Girona (UdG) i en Direcció d'Empreses per l'IESE.
 
Es va incorporar a l'Institut Català de la Salut (ICS) l'any 1983 com a inspector mèdic. De 1986 a 1989 va ocupar la direcció de l'Hospital Josep Trueta de Girona, i entre 1989 i 1995 va ser el cap de serveis sanitaris de l'àrea de gestió 4 de Girona de l’ICS. Posteriorment, fins a l’any 2000, va ser director d’atenció primària de l’ICS de Girona.
 
De 2000 a 2004 va ser director dels Serveis Territorials de Salut a Girona i gerent de la Regió Sanitària Girona. Posteriorment va passar a formar part, com a responsable econòmic, del Programa per a l'impuls i l'ordenació de la promoció de l'autonomia personal i l'atenció de les persones amb dependència (Prodep). Entre juny de 2006 i febrer de 2011 va ocupar el càrrec de director assistencial de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.
 
Des de l’1 de febrer de 2011 i fins a l’actualitat ha estat el director dels Serveis Territorials de Salut a Girona.
 
 
Xavier Hernández i Moreno, director del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) del Departament de Justícia
 
Nascut a Almazán (Sòria) el 1946.
 
Llicenciat en Psicologia per la Universitat Complutense de Madrid, diplomat en Alta Direcció d’Empreses per l’IESE i en Educació Especial.
 
Va ser el primer director general de Serveis Penitenciaris i Rehabilitació del Govern de la Generalitat (1983-1990), on també va ocupar el càrrec de secretari general del Departament de Comerç, Consum i Turisme (1990-1996). Entre 1996 i 1999 va ser conseller d’Ensenyament.
 
Ha estat coordinador del Programa d’Impuls de la Ciutat de la Justícia de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat (2001-2003); director de l’Agència Catalana de Protecció de Dades (2003-2005), i, darrerament, coordinador dels Programes de Formació General i Directiva al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (2006-2011).
 
Funcionari del cos superior de psicòlegs del Departament de Justícia (2005-2006), Hernández i Moreno també ha format part dels consells d’administració de diverses institucions i organismes. Destaquen, entre d'altres, la Comissió d’Urbanisme de Catalunya, el Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE), Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, la Comissió Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica (CIRIT), l'Institut Català de Finances (ICF), l'Institut Català de la Mediterrània (ICM), el Consorci de la Promoció Comercial de Catalunya (COPCA) o el Comitè Executiu de la Fira de Barcelona. També ha estat president de la Comissió de Preus de Catalunya.
 
Substitueix Roser Bach i Fabregó, que fins ara ocupava el càrrec de directora del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada i que ha estat nomenada directora de l’Escola Judicial. 
 
 
Frederic Udina i Abelló, director de l’Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat)
 
Nascut a Barcelona el 1953.
 
Llicenciat en Matemàtiques per la UAB i doctor en Ciències Matemàtiques per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).
 
Del 1982 al 1990 va exercir com a professor de tecnologia i matemàtiques al Departament de Didàctica de les Ciències UAB i des de 1990 com a professor de matemàtiques, probabilitat i estadística al Departament d'Economia i Empresa de la Universitat Pompeu Fabra (UPF).
 
A la UPF també ha exercit diversos càrrecs de gestió, com la subdirecció d'Afers Acadèmics del Departament d'Economia i Empresa (2008-2010) o la secretaria de la Facultat d’Economia i Empresa (1990-2005), a més de de ser cap d’àrees docents, entre d’altres.
 
Ha publicat diversos articles en revistes internacionals, el llibre Aritmética y calculadoras i ha participat en múltiples congressos internacionals. També ha efectuat consultoria estadística per a Morgan Stanley (2006-2008).