Altres acords del Govern

Altres acords del Govern

query_builder   11 octubre 2011 13:50

event_note Nota de premsa

Altres acords del Govern

Concessió definitiva de ràdio municipal als ajuntaments de Martorell i Banyoles
 
El Govern ha acordat atorgar definitivament als ajuntaments de Martorell i Banyoles la concessió definitiva per a la prestació del servei públic de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència.
 
Els dos consistoris ja disposaven de la concessió provisional d’una emissora de freqüència modulada de tipus municipal des de 1991, en el cas de Martorell, i des de 1993, a Banyoles. Després de l'aprovació dels projectes tècnics de les emissores i de les inspeccions tècniques de les instal·lacions, el Govern ha procedit a l'atorgament definitiu de la concessió a les dues ràdios municipals.
 
 
El Govern actualitza la regulació de rifes, tómboles i combinacions aleatòries amb finalitats publicitàries  
 
El Govern ha aprovat aquest matí el Reglament de rifes, tómboles i combinacions aleatòries amb finalitats publicitàries o promocionals. Aquesta nova normativa actualitza la regulació vigent i permet adaptar-la a la Directiva 2006/123/CE del Parlament Europeu i del Consell, de 12 de desembre de 2006. Segons aquesta regulació comunitària, les combinacions aleatòries, com a activitat de caràcter comercial que consisteix en el sorteig d’un premi entre els clients dels seus productes o serveis, no necessiten una autorització prèvia. El nou reglament preveu, doncs, una autorització administrativa prèvia sempre que sigui gratuït participar en una combinació aleatòria i en cap cas no h hagi un sobrepreu o tarifació addicional.
 
L’aprovació d’aquest reglament també permetrà eliminar tràmits i simplificar procediments per facilitar l’activitat econòmica d’aquest sector. 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined