nomenament

NOMENAMENTS

query_builder   18 octubre 2011 14:36

event_note Nota de premsa

NOMENAMENTS

El Govern ha aprovat el nomenament següent:
 
Arnau Queralt i Bassa, director del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya (CADS)
 
Nascut a Granollers l’any 1975.
 
Llicenciat en Ciències Ambientals per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Màster en Gestió Pública pel Programa Interuniversitari del Govern i Gestió Pública (ESADE, UAB, UPF). Diplomat en Afers Europeus per l’Escola Diplomàtica del Ministeri d’Afers Exteriors i Cooperació i el Patronat Català Pro Europa.
 
Entre febrer de 2001 i febrer de 2006 va exercir la coordinació tècnica del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de Catalunya (CADS).   Entre els anys 2004 i 2006 va ser delegat del CADS a la Network of European Environment and Sustainable Development Advisory Councils (EEAC). Entre gener de 2005 i febrer de 2006 va ser secretari de la Comissió de Coordinació per al Desenvolupament Sostenible, adscrita al Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.
 
També ha estat director del Patronat Català Pro Europa i membre del Consell de Govern i del consell acadèmic de l’Institut Universitari d’Estudis Europeus. Des de maig de 2010 és secretari general de la Fundació Cercle Tecnològic de Catalunya i president del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya.
 
És autor i editor de diverses publicacions en l’àmbit del desenvolupament sostenible i ha participat, com a ponent, en activitats formatives en diverses institucions acadèmiques (European Institue of Public Administration, ESADE, UPC, Escola d’Administració Pública de Catalunya, entre d’altres.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined