altres acords de Govern

ACORD DE GOVERN

Altres acords del Govern

query_builder   25 octubre 2011 15:58

event_note Nota de premsa

ACORD DE GOVERN

Altres acords del Govern


El Govern destina 432.000 euros per al festival Temporada Alta 2011

El Govern ha aprovat avui destinar 432.000 euros a l’Ajuntament de Girona per a l’organització de la vintena edició de Temporada Alta, Festival de Tardor de Catalunya, que se celebra del 30 de setembre a l’11 de desembre d’enguany a Girona i Salt. En aquesta edició, el festival Temporada Alta ofereix 94 espectacles de teatre, dansa, música, circ i altres llenguatges escènics.
 
Temporada Alta, Festival de Tardor de Catalunya està organitzat per l’Ajuntament de Girona, l’Ajuntament de Salt, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona i Bitò Produccions.
 
L’Executiu aporta 334.000 euros per al cicle ‘Òpera a Catalunya’

El Consell Executiu ha aprovat concedir 334.000 euros a l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell per a l’organització del cicle Òpera a Catalunya durant l’any 2011. L’activitat, liderada per l’Associació d’Amics de l’Òpera de Sabadell, permet l’acostament i el coneixement del gran públic a manifestacions operístiques i, al mateix temps, facilita la incorporació de nous intèrprets al panorama operístic.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined