Estudis d'FP a l'Acadèmia de suboficials de Talarn

El Govern acorda amb el Ministeri de Defensa impartir el grau superior d'FP a l'acadèmia de suboficials de Talarn

query_builder   15 novembre 2011 13:54

event_note Nota de premsa

El Govern acorda amb el Ministeri de Defensa impartir el grau superior d'FP a l'acadèmia de suboficials de Talarn

  • Prop d’un centenar d’aspirants a agents es beneficiaran del nou títol
 
El Govern ha aprovat avui un protocol d’intencions entre el Departament d’Ensenyament i el Ministeri de Defensa per tal d’impartir ensenyaments de formació professional de grau superior a l’Acadèmia General Bàsica de Suboficials de l’Exèrcit de Terra, a Talarn (Lleida).
 
El Departament d’Ensenyament aportarà el personal docent amb la titulació i els requisits necessaris, mentre que el Ministeri de Defensa assumirà el cost de les retribucions del professorat destinat a impartir aquests cicles. Cada curs es beneficiaran del nou títol prop d’un centenar d’aspirants a sergents. Els dos executius determinaran de forma conjunta els títols d’FP de grau superior que s’impartiran al centre de Talarn.
 
La disposició addicional setena del Reial decret 1147/2011, de 29 de juliol, pel qual s’estableix l’ordenació general de la formació professional del sistema educatiu, preveu que l’Administració educativa podrà proporcionar al Ministeri de Defensa el personal docent necessari per impartir els ensenyaments de formació professional.