Mobile World Congress

La Generalitat destina 530.000 euros a l'impuls de l'edició del Mobile World Congress 2012

query_builder   22 novembre 2011 16:03

event_note Nota de premsa

La Generalitat destina 530.000 euros a l'impuls de l'edició del Mobile World Congress 2012

  • La celebració del certamen a Barcelona aporta importants beneficis d’imatge i posicionament per a Catalunya, per a les seves empreses i per a la projecció del model català de recerca i innovació
 
El Govern ha aprovat avui la signatura d’un conveni entre el Departament d’Empresa i Ocupació i l’empresa organitzadora del Mobile World Congress, GSMA Ltd, amb l’objectiu d’impulsar a Barcelona l’edició de 2012 del certamen. Un esdeveniment que aporta importants beneficis d’imatge i posicionament per a Catalunya, per a les seves empreses i per a la projecció del model català de recerca i innovació. 
 
Aquesta inversió –aportada a través  d’ACC1Ó, l’agència del Departament d’Empresa i Ocupació per a la Competitivitat de l’Empresa Catalana– pretén contribuir a la millora de les futures edicions del congrés de telefonia mòbil, impulsant-ne la seva qualitat, reputació i rendibilitat.
 
El mes de juliol passat Barcelona va ser seleccionada com a Mobile World Capital per acollir fins al 2018 les properes edicions d’aquesta cita mundial de la indústria de la telefonia mòbil.
 
L’esdeveniment contribueix a la promoció de la capital catalana com a ciutat de referència del sector i propicia el creixement del teixit industrial, el desenvolupament tecnològic i la creació de nous llocs de treball d’alta qualificació. En aquest sentit, el Govern de la Generalitat estima que l’impacte de la capitalitat sobre el sector TIC català es traduiria en la creació d’un nou teixit empresarial especialitzat en el desenvolupament d’aplicacions mòbils i els serveis associats i en el creixement del teixit ja existent. Actualment, les empreses que tenen com a negoci principal el desenvolupament d’aplicacions mòbils representen el 29% del sector TIC de Catalunya.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined