Fusió GISA, REGSA I REGSEGA

El Govern impulsa la fusió de GISA, REGSA i REGSEGA, que suposarà un estalvi 9 milions d'euros

query_builder   29 novembre 2011 13:57

event_note Nota de premsa

El Govern impulsa la fusió de GISA, REGSA i REGSEGA, que suposarà un estalvi 9 milions d'euros

  • El Consell Executiu ha acordat la transformació de les tres entitats en societats de responsabilitat limitada, pas previ a la seva fusió
 
El Consell Executiu ha acordat la transformació en societats de responsabilitat limitada de les entitats Gestió d’Infraestructures (GISA), Regs de Catalunya (REGSA) i Reg Sistema Segarra-Garrigues (REGSEGA) com a pas previ a la seva fusió. La fusió suposarà un estalvi de 9 milions d’euros anuals en despesa corrent, tenint en compte les mesures d’austeritat que ja s’adopten des del mes d’abril.
 
GISA, REGSA i REGSEGA comparteixen l’objecte social de projectar, promoure, construir, explotar, gestionar i mantenir infraestructures i equipaments públics per encàrrec de la Generalitat de Catalunya. És per aquest motiu que s’ha decidit dur a terme la integració de les tres societats, que compartiran una bona part dels recursos personals i tècnics.
 
La mesura s’emmarca en el procés de racionalització, reducció i simplificació del nombre d’entitats del sector públic de la Generalitat de Catalunya. Concretament, respon a la directriu de la Llei 7/2011, de mesures fiscals i financeres, que autoritza el Govern a crear una societat mercantil que assumeixi les funcions i el patrimoni de les entitats. Prèviament, GISA, REGSA i REGSEGA modificaran els seus estatuts socials per adaptar-se a la forma de societat de responsabilitat limitada (SRL) que adoptarà la nova entitat.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined