Motor

El Govern impulsa el Campus Motor de l'Anoia

query_builder   13 desembre 2011 15:01

event_note Nota de premsa

El Govern impulsa el Campus Motor de l'Anoia

 
  • L’Executiu destinarà 2 milions d’euros del pla d’ajudes a la reindustriailtzació del Ministeri d’Indústria al futur centre de tecnificació esportiva i industrial de Castellolí, que també inclourà un centre de formació referent a niell internacional
 
El Consell Executiu ha autoritzat una subvenció de 2 milions d’euros al Consell Comarcal de l’Anoia per finançar el desenvolupament del projecte Campus Motor, el centre de tecnificació esportiva i industrial que l’organisme supracomarcal està impulsant a l’entorn del circuit de velocitat Parc Motor de Castellolí. La subvenció prové del pla d’ajudes a la reindustrialització del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, que busca impulsar la regeneració i la creació de teixit industrial en determinades àrees.
 
El Campus Motor de l’Anoia és una iniciativa del Consell Comarcal que té l’objectiu de crear un pol especialitzat en el sector de l'automoció i la moto. Estarà ubicat a la mateixa zona del circuit de velocitat Parc Motor de Castellolí i donarà servei a les empreses que en són usuàries, amb espais de co-working, laboratoris industrials i espais d’innovació.
 
El Campus Motor també preveu la creació d’un centre de formació referent a nivell internacional en els àmbits d’instrucció de pilots, gestió esportiva, mecànica de competició i de formació en carrosseria de competició.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined