Nano sobre acord Euregha

El Govern entra a formar part de l'associació internacional de departaments de salut regionals EUREGHA

query_builder   24 gener 2012 16:30

event_note Nota de premsa

El Govern entra a formar part de l'associació internacional de departaments de salut regionals EUREGHA

  • L’objectiu d’EUREGHA és aconseguir una major participació dels agents regionals i locals en la formulació de polítiques sanitàries

El Govern de la Generalitat ha aprovat l’acord pel qual s’autoritza la participació del Departament de Salut en l’associació internacional sense ànim de lucre European Regional and Local Health Authorities (ASBL EUREGHA), i se n’aproven els seus estatuts.

L’associació EUREGHA té com a objectiu assolir la col•laboració entre les autoritats regionals i locals europees, en el marc de les polítiques relacionades amb la salut pública i l’assistència sanitària. A més, EUREGHA vol establir una estreta col•laboració amb les institucions de la Unió Europea i amb les organitzacions internacionals i públiques relacionades amb l’àmbit sanitari escala mundial.

La xarxa EUREGHA es va crear l’any 2006 amb la finalitat d’aconseguir una major participació dels agents regionals i locals en la formulació de polítiques sanitàries. Les activitats desenvolupades des de la seva creació i la creixent presència de les autoritats regionals i locals en la Unió Europea posen de manifest la necessitat de donar una entitat jurídica a la xarxa mitjançant la creació d’una associació sense ànim de lucre, amb seu a Brussel•les.

Aquesta entitat donarà continuïtat a les activitats ja endegades i l’ampliarà a noves actuacions, com poden ser la participació en projectes de la Unió Europea o l’organització de programes d’intercanvi d’experts regionals.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined