Nomenament

NOMENAMENTS

query_builder   21 febrer 2012 15:14

event_note Nota de premsa

NOMENAMENTS

El Govern ha aprovat el nomenament següent:
 
 
Jordi Boixadera i Vinos, director general de l’Agència Catalana de la Joventut 
 
Nascut a Lleida l’any 1968.
 
Llicenciat en Relacions Públiques i Publicitat per la Universitat Oberta de Catalunya i tècnic en Empreses i Activitats Turístiques (TEAT) per l’Escola de Turisme Terres de Lleida i per l’Escola Oficial de Turisme de la Universitat de Girona. Ha realitzat el diploma d’extensió universitària “Ètica i règim jurídic de la publicitat i les relacions públiques” (UOC).
 
Ha treballat com a professor col·laborador a l’Escola de Turisme Terres de Lleida (1992-1994) i ha estat coordinador i professor del curs “Atenció al client”, adreçat a titulars de residències-cases de pagès i empresaris en el marc del programa 5b de la Unió Europea, organitzat pel Departament d’Agricultura i l’Oficina Comarcal de l’Alta Ribagorça (1994). Ha dirigit el projecte “Inventari de Recursos Turístics del municipi de Lleida” (1995) i l’estudi de viabilitat del Convention Bureau de Lleida per al Patronat Municipal de Turisme de l’Ajuntament (1995).
 
Ha estat director-gerent de l’empresa ECOTUR Gestió Turística i Ambiental, dedicada a l’assessoria turística i mediambiental (1995).
 
Des de 1997 i fins a l’actualitat treballa a Turisme de Lleida, organisme autònom de l’Ajuntament de la capital del Segrià. És el responsable, entre d’altres, de Turisme de Reunions i Negocis, els programes Lleida Convention Bureau i Formació Outdoor Urbana.
 
Actualment també coordina la Setmana de la Comunicació de la Càtedra de Periodisme i Comunicació de la Universitat de Lleida (UdL)
 
Ha col·laborat en diverses publicacions vinculades al sector d’organització d’esdeveniments i ha ofert conferències, comunicacions i ponències en diversos fòrums, seminaris, jornades i congressos vinculats al turisme i la seva gestió.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined