Convenis Marroc

Catalunya i el Marroc col·laboren en matèria de transport ferroviari

query_builder   28 febrer 2012 13:50

event_note Nota de premsa

Catalunya i el Marroc col·laboren en matèria de transport ferroviari

  • Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i l’Office Nationale des Chemins de Fer signaran un conveni que permetrà augmentar l’eficàcia i el rendiment de les dues companyies
 
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i l’Office Nationale des Chemins de Fer (ONCF) del Marroc signaran un conveni de col·laboració amb l’objectiu d’augmentar l’eficàcia i el rendiment de les dues companyies. El Govern ha autoritzat avui la signatura del document.
 
Els eixos principals de la col·laboració entre els dos organismes són els següents:
 
  • Informació i documentació. Compartiran les informacions i documentacions considerades d’interès comú en tots els àmbits de l’activitat ferroviària.
 
  • Formació. Organització de cursos formatius i de perfeccionament dels alumnes proposats per l’altra xarxa.
 
  • Assistència tècnica. Prestació mútua d’assistència tècnica, fins i tot, en termes de qualitat i control.
 
 
  • Estudis, treballs, instal·lacions i proveïments

 

  • Tecnologia. Col·laboració en l’àmbit tecnològic amb l’objectiu de desenvolupar en el futur el transport ferroviari en benefici d’ambdues companyies.
 
  • Col·laboració industrial
 
 
Cooperació en l’àmbit cartogràfic
 
D’altra banda, l’Institut Cartogràfic de Catalunya (ICC) i l’Agence Nationale de la Conservation Foncière du Cadastre et de la Cartographie (ANCFCC) del Marroc també estendran la seva col·laboració tècnica i centífica amb la signatura d’un conveni que permetrà afavorir els intercanvis en l’àmbit de la informació geogràfica. Avui el Consell Executiu també ha donat llum verd a l’acord, que representa una bona oportunitat per tirar endavant nous projectes conjunts i respon a l’interès d’ANCFCC d’iniciar activitats per adquirir dades amb mitjans propis. Les dues institucions col·laboraran en formació, auditoria de procediments, de producció i de validació, assistència tècnica, proveïment de programaris específics i transferència del coneixement.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined