Altres acords del Govern

Altres acords del Govern

query_builder   6 març 2012 13:33

event_note Nota de premsa

Altres acords del Govern

 
El Govern adequa la classificació catalana d’ocupacions a les noves professions que ha generat l’evolució de la societat
 
El Consell Executiu ha aprovat la nova classificació catalana d’ocupacions (CCO-2011), que s’adequa a les noves professions que ha generat l’evolució de la societat. Tècnic en webs o enginyer tècnic forestal i del medi natural són presents en la nova classificació, juntament amb altres ocupacions, majoritàriament relacionades amb el medi ambient i les tecnologies de la informació i la comunicació, que tenien poca presència en l’anterior classificació.
 
La CCO-2011 és comparable amb les seves homòlogues en els àmbits estatal i europeu i manté la classificació CIUO-2008 establerta per l’Oficina Internacional del Treball. Ha estat elaborada per l’Institut d’Estadística de Catalunya (Idescat), amb l’assessorament terminològic del Termcat. L’adaptació de les classificacions estadístiques a la llengua catalana preveu cobrir gradualment els buits terminològics i normatius que afecten el sistema estadístic català, alhora que facilita la implementació dels registres i arxius administratius susceptibles d'aprofitament estadístic.
 
Les classificacions estadístiques oficials s’utilitzen en la presentació de dades econòmiques, demogràfiques i socials. Actualment el sistema estadístic de Catalunya disposa d’aquests instruments estadístics sobre activitats econòmiques, productes per activitats, productes pel comerç internacional, productes pel consum, ocupacions o professions, nivells educatius i malalties.
 

Concessió definitiva de ràdio municipal a l’Ajuntament d’Arenys de Mar
 
El Govern ha acordat atorgar definitivament a l’Ajuntament d’Arenys de Mar la concessió definitiva per a la prestació del servei públic de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència.
 
El consistori ja disposava de la concessió provisional d’una emissora de freqüència modulada de tipus municipal des de 1993. Vist que les instal·lacions de l’emissora s’adiuen al projecte aprovat en el seu dia, que han superat la inspecció tècnica preceptiva, el Govern ha procedit a l'atorgament definitiu de la concessió a la ràdio municipal.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined