El delegat del Govern, Jordi Moltó, visita Calders i Artés

query_builder   9 març 2012 09:46

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern, Jordi Moltó, visita Calders i Artés

El delegat del Govern a la Catalunya Central, Jordi Moltó, ha continuat aquesta setmana amb el seguit de visites territorials previstes arreu de les comarques centrals. Aquesta vegada ha estat el torn de dos municipis del Bages, Carders i Artés
 
Durant la visita territorial a Calders, el delegat del Govern ha mantingut una reunió amb l’alcalde, Lluís Cerarols, que li ha traslladat la problemàtica de caire urbanístic derivada de la sentència sobre la titularitat d’un terreny  que dóna accés a l’escola pública, situada a la zona nord de la població i molt a prop de la carretera de Moià. El delegat ha recollit la inquietud expressada per l’alcalde i alhora ha manifestat la necessitat de preveure la nova sentència de la qual s’està pendent per tal de poder actuar en conseqüència.
 
L’alcalde de Calders, Lluís Cerarols, també ha mostrat al delegat la seva preocupació per l’elevat endeutament del municipi.
 
Un cop finalitzada la visita a Calders, el delegat del Govern s’ha traslladat a l’Ajuntament d’Artés on s’ha reunit amb el seu alcalde, Josep Candàliga i la 1a. tinent d'alcalde, M.Àngels Crusellas. 
L’alcalde d’Artés li ha plantejat diferents temes. Entre ells, la situació de la depuradora supramunicipal, l’entrada en funcionament de la qual permetrà l’abastament d’aigua d’òptima qualitat al conjunt de la població.  A continuació s’ha tractat de les perspectives del PUOSC 2013-2016.
 
Pel que fa a ensenyament,  l’alcalde d’Artés s’ha mostrat  interessat per les previsions de l’aportació de la Generalitat als ajuntaments, en relació a l’escola de música i a l’escola bressol. També  s’ha referit a algunes qüestions pendents respecte a l’escola pública, les obres de la qual van acabar al setembre.

Altres temes dels quals s’ha tractat a la trobada són la situació que es produeix arran de l’aplicació de la Llei de protecció dels animals i el cost que està suportant al municipi, la Fira d’Artés que es celebra a mitjan d’abril,  l’acabament de les obres de desdoblament de l'Eix Transversal i la previsió de la rotonda d’accés a Artés sud.
 
Finalment, s’ha tractat del malestar causat pel radar situat a la recta de Sallent a Artés de l'Eix Transversal (C-25) que ha imposat en pocs dies diverses multes coincidint amb les obres de desdoblament d’aquest tram.

2  

Fitxers adjunts

El delegat del Govern a la Catalunya Central, Jordi Moltó, a l'Ajuntament de Calders amb l'alcalde, Lluís Cerarols

El delegat del Govern a la Catalunya Central, Jordi Moltó, a l'Ajuntament de Calders amb l'alcalde, Lluís Cerarols
JPG | 75

El delegat del Governa la Catalunya Central, Jordi Moltó, a l'Ajuntament d'Artés amb l'alcalde, Josep Candàliga

El delegat del Governa la Catalunya Central, Jordi Moltó, a l'Ajuntament d'Artés amb l'alcalde, Josep Candàliga
JPG | 70