President Mas

President Mas: "Moltes empreses trien implantar-se a Catalunya pel bon nivell dels nostres professionals"

query_builder   19 març 2012 20:51

event_note Nota de premsa

President Mas: "Moltes empreses trien implantar-se a Catalunya pel bon nivell dels nostres professionals"

  • Aquesta tarda, el president de la Generalitat ha inaugurat les noves oficines de l’empresa Wolters Kluwer ubicades a la Ciutat de la Justícia de l’Hospitalet
 
El president Mas durant el seu parlament a les noves oficines de Wolters Kluwer
El president Mas durant el seu parlament a les noves oficines de Wolters Kluwer
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha destacat aquesta tarda que moltes empreses que trien ubicar-se al nostre país ho fan “pel bon nivell dels professionals que hi troben”, persones “preparades i amb actituds positives davant de la feina . Aquest fet, ha assegurat el president, “és clau de cara al futur”, ja que els propers anys cal buscar la “diferenciació professional i la competitivitat internacional” per seguir competint en el mercat global.
 
El cap de l’Executiu ha fet aquestes declaracions en l’acte d’inauguració de les noves oficines de Wolters Kluwer, empresa dedicada a oferir serveis d’informació, software i formació per a la presa de decisions i la millora de la productivitat, ubicada a la Ciutat de la Justícia de l’Hospitalet de Llobregat.
 
Durant el seu discurs, el president ha ressaltat que inversions com la de Wolters Kluwer demostren que “Catalunya segueix sent un país atractiu per invertir” i que aquest és un concepte cabdal en moments incerts com l’actual per entendre que “l’única manera de sortir-se’n bé és que hi hagi gent que confiï en el futur del país i que hi inverteixi”. Artur Mas ha assegurat que el Govern dóna tot el seu suport a les inversions que es fan a Catalunya per poder concentrar aquí “tecnologia avançada, bons professionals i més orientació exterior”.
 
El president de la Generalitat ha visitat les instal·lacions de l’empresa acompanyat del conseller delegat de l’empresa, Salvador Fernández; l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín; del delegat territorial del Govern a Barcelona, Salvador Jorba, i del director general de Wolters Kluwer, Josep Aragonès, entre d’altres.
 
Wolters Kluwer és una companyia d’origen holandès amb 19.000 treballadors a tot el món. Des de 2011 l’empresa compta amb seu a l’Hospitalet, on treballen unes 400 persones.

1  

Imatges

Discurs del president

Discurs del president 471

1  

Fitxers adjunts

Visita a les oficines de Wolters Kluwer

Visita a les oficines de Wolters Kluwer
JPG | 548