L'SCT estrena canal de Youtube i web per a la seva revista Infotrànsit

query_builder   20 març 2012 20:57

event_note Nota de premsa

L'SCT estrena canal de Youtube i web per a la seva revista Infotrànsit

Infotrànsit digital
S'estrena en format web en el domini: http://infotransit.gencat.cat
 
 
Des d’avui, dimarts 20 de març, el Servei Català de Trànsit estrena nou web per a la seva revista Infotrànsit i canal de Youtube. En el cas de la revista, el format digital complementa l’edició en paper, que s’edita des del 2000, i que incorpora reportatges audiovisuals, fotografies, arxius d’àudio, infografies i enllaços relacionats.
 
El nou web de la revista s’estrena amb un disseny atractiu i dinàmic i es converteix en un canal a l’abast de tothom on d’una manera amena i còmoda, el lector pot endinsar-se en totes les seccions de la publicació.
 
Tots els vídeos editats pel Servei Català de Trànsit, inclosos els reportatges audiovisuals de la revista, podran trobar-se al nou canal de Youtube (http://www.youtube.com/transitcatalunya), que també s’estrena avui.
  
En definitiva, aquest nou canal de difusió, a més de facilitar la lectura dels continguts de la revista, permet visualitzar tots els reportatges audiovisuals del número vigent i cercar continguts mitjançant paraules clau. A més, els lectors poden recomanar articles i reportatges a través de les principals xarxes socials i enviar els continguts recomanats pel correu electrònic.