Nomenaments

NOMENAMENTS

query_builder   3 abril 2012 15:38

event_note Nota de premsa

NOMENAMENTS

El Govern ha aprovat el nomenament següent:
 
Antoni Mateu i Serra, director general de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (APSC)
 
Nascut a Barcelona l’any 1960

És llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Lleida i té l’especialitat
en Medicina Preventiva i Salut Pública. Màster en Economia de la Salut i Gestió Sanitària per la Universitat Pompeu Fabra (1996), té una àmplia formació específica en gestió sanitària i en direcció d’institucions hospitalàries, així com formació directiva a les escoles de negocis d’ESADE i IESE.

L’any 1989 es va incorporar a l’Institut Català de la Salut com a responsable de la Unitat de Concerts i posteriorment va dirigir el Sector Sanitari a l’Alt Pirineu. Va treballar com a Cap d’Unitat de Control de Gestió del Servei Català de la Salut a Lleida. Entre 1998 i 2003 va ocupar la direcció territorial del Departament de Salut a Lleida i la gerència de la Regió Sanitària de Lleida a més de la vicepresidència del Consell d’Administració de l’empresa pública Gestió de Serveis sanitaris.

De 2004 a 2007 va ser coordinador de l’Institut Català d’Avaluacions Mèdiques a Lleida i a partir del 2007, delegat territorial d’ASISA. Des de l’1 de febrer de 2011 i fins a l’actualitat ha estat director territorial de les regions sanitàries de Lleida i de l’Alt Pirineu i Aran. També forma part del Consell d’Administració de l’AECT (Agrupació Europea de Cooperació Territorial) i de SEMSA.


Salvador Alemany i Mas, president del Consell Social de la Universitat de Barcelona

Nascut a Barcelona l’any 1944.

És llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona i diplomat en Ciències Econòmiques per IESE. Des del 2009 és president d’Abertis Infraestructuras i des de 2011, de Saba Infraestructuras.   

En el vessant  institucional, actualment és el president del Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica i el Creixement de la Generalitat de Catalunya (CAREC). Amb anterioritat, havia presidit el Cercle d’Economia (2008 – 2011), l’Associació Espanyola d’Aparcaments i Garatges, així com la Comissió Econòmica de la Cambra de Comerç de Barcelona.

En el sector esportiu, va ser president de la secció de bàsquet i vicepresident del FC Barcelona entre 1986-2003. Va fundar l’Euroleague de bàsquet.

Entre altres distincions, és Premi Economista d’Empresa del Col·legi d’Economistes de Catalunya (2008), Medalla Ildefons Cerdà del Col·legi d’Enginyers de Camins de Catalunya (2008) i Creu de Sant Jordi de la Generalitat (2011).

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined