El Govern aprova les condicions de treball del personal penitenciari fins al 2013

query_builder   3 abril 2012 15:41

event_note Nota de premsa

El Govern aprova les condicions de treball del personal penitenciari fins al 2013

  • L’acord incentiva l’estabilitat dels professionals i garanteix la prestació d’un servei públic de qualitat

El Consell Executiu ha ratificat avui l’acord que fixa les condicions de treball del personal penitenciari per als anys 2012-2013 i que garanteix la prestació d’un servei públic de qualitat. L’acord va ser aprovat per la Mesa Sectorial de Negociació del personal d’administració i tècnic el 16 de març passat, després d’un període de consulta i negociació sindical.

L’acord inicial va ser assolit el 21 de gener, després de les negociacions entre el Departament de Justícia i les organitzacions sindicals que integren el grup de treball d’àmbit penitenciari, en les quals s’han tingut en compte el context actual de contenció de la despesa pressupostària, així com les fites marcades per al sistema penitenciari català, per oferir un servei públic de qualitat i un model eficaç.  

El text ratificat avui pel Govern a proposta dels departaments de Governació i Relacions Institucionals, Economia i Coneixement, i Justícia prorroga les condicions de treball fixades a l’Acord 2006-2009. L’objectiu és incentivar l’estabilitat i la continuïtat en l’organització del servei, així com reduir l’índex d’absentisme laboral.

Aquest nou acord permetrà millorar el funcionament de la prestació dels serveis penitenciaris a Catalunya, i comportarà  beneficis per a la població reclusa.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined