Altres acords

Altres acords del Govern

query_builder   10 abril 2012 14:38

event_note Nota de premsa

Altres acords del Govern

Impuls al Pla Estratègic Empresarial i per a l’Ocupació de les Terres de l'Ebre

El Govern ha aprovat avui l’elaboració d’un estudi per a la definició del Pla Estratègic Empresarial i per a l’Ocupació de les Terres de l’Ebre, que ha de definir les necessitats i les potencialitats econòmiques de la zona. El Departament d’Empresa i Ocupació coordinarà la realització de l’estudi, que s’elaborarà conjuntament amb els agents del territori. El document respon als compromisos adquirits per la Generalitat amb el territori.
 
El Pla Estratègic marcarà les principals estratègies a seguir, per assolir majors nivells de desenvolupament econòmic, amb especial cura a la seva sostenibilitat, tant mediambiental com territorial.
 
Les Terres de l’Ebre tenen un gran potencial de desenvolupament econòmic, una forta identitat territorial, recursos turístics i paisatgístics de gran valor i una bona localització territorial, factors que han de contribuir a dotar la demarcació de més múscul productiu.
 
L’equip de treball que elaborarà el Pla Estratègic Empresarial i per a l’Ocupació de les Terres de l’Ebre estarà format per professionals experts en la matèria, coneixedors del territori i amb experiència contrastada en l’elaboració de projectes similars.
 
 
El Govern destina 480.000 euros per la 32a edició de FiraTàrrega
 
El Govern ha aprovat concedir una subvenció de 480.000 euros per a l’organització de la 32a edició de FiraTàrrega. Aquesta subvenció s’atorga a través de l’Institut Català de les Empreses Culturals.
 
El certamen és el mercat internacional de les arts escèniques que té lloc anualment a Tàrrega, el segon cap de setmana de setembre. Fundada l'any 1981, actualment FiraTàrrega és un aparador de propostes escèniques professionals que s’adreça principalment als agents que intervenen en la producció, la distribució i la compravenda, així com a un nombrós públic espectador. La propera edició tindrà lloc del 6 al 9 de setembre de 2012.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined