L'ISPC obre un compte a Twitter per apropar la seva activitat a la xarxa

query_builder   25 maig 2013 12:01

event_note Nota de premsa

L'ISPC obre un compte a Twitter per apropar la seva activitat a la xarxa

 

  • @ispccat compta amb més de 200 seguidors


L'activitat formativa i la difusió del coneixement en seguretat que duu a terme l'Institut de Seguretat Públia de Catalunya (ISPC) es poden seguir també des del compte que ha obert a la xarxa social Twitter i que compta amb més de 200 seguidors.


Des de @ispccat (www.twitter.com/ispccat), l'Institut vol potenciar el coneixement de l'activitat de l'ISPC, com ara la formació de qualitat que reben els cossos de seguretat i emergències de Catalunya o la recerca en seguretat que es genera al país. A més, permetrà retransmetre esdeveniments (live blogging), com per exemple l'Escola d'Estiu, que se celebra al mes de juliol i enguany tractarà sobre la seguretat a la xarxa.

 

A més de les novetats al web de l'Institut, des del compte @ispccat es difondran l'obertura d'inscripcions per a nous cursos, exàmens, jornades monogràfiques o altres activitats formatives que l'Escola de Policia de Catalunya i l'Escola de Bombers i Protecció Civil de Catalunya organitzen al llarg de l'any. A més dels membres de les organitzacions del sistema de seguretat pública de Catalunya, la ciutadania coneixerà més de prop la formació bàsica, continuada, especialitzada o universitària que, des de l'Institut, es proporciona als policies, bombers, personal de protecció civil, i a altres col·lectius. L'activitat de recerca en seguretat i emergències o l'edició de noves publicacions seran altres continguts que també es difondran per mitjà de la xarxa social.

 

L’ISPC és present des de fa un any amb comptes propis a Youtube, Slideshare i Flickr com a eines de suport de l'aprenentatge electrònic i ja utilitzava Twitter o altres xarxes socials del Departament d'Interior i de la Generalitat de Catalunya per difondre informació d'interès.

 

Amb el nou compte, l'ISPC se suma als que ja té el Departament d'Interior que ja superen els 100.000 seguidors.


Per a més informació, podeu contactar amb l’ISPC (comunicacio.ispc@gencat.cat  93 554 13 05 / 695 56 14 58) o amb l’oficina de comunicació del Departament d'Interior: 93 551 21 48 / 93 551 22 69

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined