El Centre Cívic Pati Llimona exposa obres sobre la diversitat fetes per interns dels centres penitenciaris catalans

query_builder   26 abril 2012 14:39

event_note Nota de premsa

El Centre Cívic Pati Llimona exposa obres sobre la diversitat fetes per interns dels centres penitenciaris catalans

El Centre Cívic Pati Llimona acull a partir d’avui una exposició de manifestacions artístiques fetes per interns dels centres penitenciaris catalans amb motiu del 12è Concurs Diversitat, organitzat pel Departament de Justícia i el Centre Penitenciari de Joves amb la col·laboració de la Fundació Pare Manel i del Centre cívic, que cedeix l’espai.
 
En el concurs han participat 46 obres, inspirades en el respecte a la diversitat cultural, que enguany s’han centrat en la temàtica de la celebració de la 30a edició dels Jocs Olímpics de Londres, amb l’objectiu que els participants prenguin consciència dels valors que aporta el món de l’esport, com ara la disciplina, l’esforç, l’autoexigència i la gestió de les emocions.
 
Les obres provenen dels centres penitenciaris de Tarragona, Brians 1, Brians 2, Lledoners, Joves, Quatre Camins, Girona i Ponent. Interns i monitors han participat en el muntatge de l’exposició, que es podrà visitar fins al 16 de maig.
 
La mostra inclou pintures, obres murals, escultures, instal·lacions i treballs artístics en fotografia i vídeo, que els interns han elaborat en els tallers artístics dels centres.