territori

Catalunya i Colòmbia col·laboraran en matèria de gestió ambiental

query_builder   15 maig 2012 12:20

event_note Nota de premsa

Catalunya i Colòmbia col·laboraran en matèria de gestió ambiental

  • El Consell Executiu ha autoritzat la signatura de dos convenis per cooperar en la gestió de conques hidrogràfiques, el sector de l’aigua potable i el sanejament
 
El Govern de la Generalitat i el Govern de la República de Colòmbia col·laboraran en la gestió de conques hidrogràfiques, el sector de l’aigua potable i el sanejament. El Consell Executiu ha autoritzat avui la signatura de dos convenis de col·laboració entre els dos països amb l’objectiu d’impulsar projectes d’interès comú.
 
Els dos convenis, que signaran el Departament de Territori i Sostenibilitat i el Ministeri de l’Ambient i el Desenvolupament Sostenible de Colòmbia, estableixen el marc de col·laboració entre les dues administracions per facilitar l’intercanvi d’experiències, tecnologia i informació en el camp de la gestió mediambiental. Concretament, els dos territoris cooperaran en l’assistència tècnica, l’intercanvi d’informació, la implementació de programes de capacitació i la promoció de plans, programes i projectes.
 
Els dos executius volen construir una base tècnica que permeti desenvolupar el sector, fomentant aliances i associacions estratègiques entre empreses públiques i privades, amb la intenció d’emprendre projectes d’interès comú per a tots dos països buscant fonts alternatives de finançament.
 
Els dos convenis tindran una durada de tres anys.
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined