Economia

Neix 'infraestructures.cat', la marca de la nova societat Infraestructures de la Generalitat de Catalunya

query_builder   22 maig 2012 14:01

event_note Nota de premsa

Neix 'infraestructures.cat', la marca de la nova societat Infraestructures de la Generalitat de Catalunya

  • Integra les antigues societats GISA, REGSA i REGESA i promou la gestió centralitzada de totes les infraestructures que promou el Govern 
  • La fusió de les tres societats consolida un estalvi de 9 milions d’euros anuals en despesa corrent
El Govern ha donat llum verd a la marca de la nova entitat Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, infraestructures.cat, que integra les antigues societats Gestió d’Infraestructures (GISA), Regs de Catalunya, SAU (REGSA) i Reg Sistema Segarra-Garrigues (REGSEGA). La marca infraestructures.cat aglutina els tres organismes i evidencia la gestió centralitzada de totes les infraestructures que promou el Govern de la Generalitat, des de l’encàrrec de l’execució fins a la construcció i el manteniment posterior de cada obra.
 
La fusió de les tres societats, que consolida un estalvi de 9 milions d’euros anuals en despesa corrent, s’emmarca en el procés de racionalització, reducció i simplificació del nombre d’entitats del sector públic de la Generalitat. El 13 de març passat el Govern va autoritzar la fusió de les tres entitats i la modificació de la denominació social de l’entitat resultant que ha passat a ser Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, SAU, deixant sense efecte les anteriors.
Logo infraestructures.cat
El logotip 
 
El ‘punt cat’ permet la seva projecció internacional, que és un dels objectius estratègics de la nova societat. L'element gràfic està format per les 4 barres de color verd disposades seguint la forma del mapa de Catalunya, de manera que representa la senyera i identifica clarament des d’on opera la societat. A la vegada, les barres representen bigues, els fonaments indispensables de qualsevol infraestructura, que volen simbolitzar la solidesa dels projectes que lidera la societat. El color verd més proper als colors naturals i sostenibles recorda els recursos cromàtics per a la senyalització.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined