Govern

Altres acords del Govern

query_builder   12 juny 2012 13:45

event_note Nota de premsa

Altres acords del Govern

 
El Govern inicia el procés de concessió de l'empresa pública Tabasa
 
El Govern ha aprovat el decret que deixa sense efecte l’encàrrec de gestió de l’Administració de la Generalitat de Catalunya a l’empresa pública Tabasa Infraestructures i Serveis de Mobilitat, Societat Anònima, en el primer pas del procés que ha de suposar la seva concessió externa.
 
El Decret 305/1987, de 19 d’octubre, va autoritzar Tabasa per gestionar, per encàrrec de la Generalitat, el servei consistent en la construcció, la conservació i l’explotació dels túnels de Vallvidrera i els seus accessos. Aquest encàrrec a Tabasa, en la seva condició d’empresa pública i mitjà propi de la Generalitat, ha estat posteriorment modificat pels decrets 70/2008, d’1 d’abril; 103/2009, de 30 de juny; 39/2010, de 16 de març, i 426/2011, de 27 de desembre, amb l’atribució de la gestió d’altres actuacions i serveis d’interès general.
 
El Govern, en el marc de reestructuració del sector públic i atesa la situació financera de la Generalitat, ha acordat impulsar la concessió de la gestió del servei públic de conservació i explotació dels túnels de Vallvidrera i els seus accessos.
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined