El dimecres 27 de juny, al Palau Robert

Presentació del "Llibre Blanc 2012 de la Premsa Comarcal", una radiografia de la comunicació de proximitat

query_builder   26 juny 2012 13:25

event_note Nota de premsa

El dimecres 27 de juny, al Palau Robert

Presentació del "Llibre Blanc 2012 de la Premsa Comarcal", una radiografia de la comunicació de proximitat

El director general d’Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès, presidirà la presentació del “Llibre Blanc 2012 de la Premsa Comarcal”, una radiografia del sector editor de la premsa de proximitat, en un acte que tindrà lloc el dimecres 27 de juny, a les 17 hores, a la Sala d’Actes de les Cotxeres del Palau Robert.
Palau Robert
També parlaran en aquest acte el president de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal, Carles Ayats, i l’autor del llibre, Enric Yarza.
El llibre, editat per la Fundació Catalana de Premsa Comarcal, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i el patrocini de Gas Natural Fenosa, fa el retrat de la situació actual d’una àmplia xarxa de publicacions, 115 de les quals són membres de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal. La xarxa abasta diaris, bisetmanals, setmanaris, mensuals, bimensuals i trimestrals escrits en català.
La publicació determina la dimensió real d’aquest tipus de premsa, que, per la proximitat dels seus continguts, és líder en 38 de les 41 comarques; les empreses i entitats que les editen donen feina a 1.311 persones i l’any passat, varen generar una xifra de negoci de 61,1 milions d’euros.
Malgrat l’entorn econòmic en què estem immersos  i  que s’agreuja en el sector de la comunicació, pels canvis en els hàbits de consum, els resultats d’aquesta tercera edició del “Llibre Blanc 2012 de la Premsa Comarcal” dibuixen un futur immediat encoratjador si el col·lectiu aprofita la seva adaptabilitat per fer front als nous reptes.