Pelegrí ha presidit l'acte de lliurament dels premis al millor bloc vitivinícola català

El conseller ha afirmat que el gran repte es troba en la promoció dels vins de Catalunya

query_builder   26 juny 2012 20:43

event_note Nota de premsa

Pelegrí ha presidit l'acte de lliurament dels premis al millor bloc vitivinícola català

El conseller ha afirmat que el gran repte es troba en la promoció dels vins de Catalunya

Pelegrí durant la presentació
Pelegrí durant la presentació
El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, ha presidit aquest vespre, a Barcelona, el lliurament de premis del III Concurs BlocDOcat al millor bloc vitivinícola català a Internet, que organitza la Denominació d’Origen (DO) Catalunya amb l’objectiu de premiar les iniciatives particulars per difondre els valors del món de vi i de la viticultura a través de les seves bitàcoles o blocs.
 
El conseller Pelegrí, acompanyat del president de la DO Catalunya, Xavier Pié, ha entregat el premi al bloc guanyador, Vins, moments, persones, de Ruth Troyano, per un valor de 3.000 euros. Les mencions especials han estat per a Vi-Franc, de Ramon Francàs, per esdevenir una referència informativa, i De Vinis, de Joan Gómez Pallarès, per esdevenir un referent en qualitat i constància.
 
La tercera edició del concurs ha comptat amb la participació més alta, 26 blocs, que han estat valorats per un jurat independent i multidisciplinari (professionals del món del vi, de la comunicació i del disseny web). Les dues mencions especials han rebut un sopar-maridatge per a dues persones.
 
La DO Catalunya engloba 60.000 hectàrees a tot Catalunya, amb una visió innovadora i creativa del vi, la qual cosa li ha merescut l’interès del consumidor.
 
En el decurs de la seva intervenció, el conseller Pelegrí ha manifestat que el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) està al costat del sector, col·laborant amb les DO i amb les cooperatives vinícoles i cellers, per a la millora de la qualitat del vi i per a la seva promoció.
 
Sobre aquesta promoció, Pelegrí ha afirmat que “el nostre gran repte és ser capaços de recolzar tot allò que contribueixi a aportar més valor al sector, a fomentar-ne el reconeixement, la internacionalització i l’exportació dels nostres productes de qualitat, i fer que esdevinguin referent d’excel·lència arreu del món”,
 
 

1  

Imatges

Pelegrí durant la presentació

Pelegrí durant la presentació 267