En fase de control l'incendi forestal a l'Anoia

query_builder   30 juny 2012 11:11

event_note Nota de premsa

En fase de control l'incendi forestal a l'Anoia

Una vintena de dotacions terrestres continuen remullant la zona afectada per l’incendi del Priorat
 
La Direcció General de Protecció Civil manté activada l’alerta del Pla d’Incendis Forestals de Catalunya, Infocat
  
L’incendi de l’Anoia es troba, des de les 10.20 hores d’aquest matí, en fase de control. Els Bombers de la Generalitat, que tenen destinades una quarantena de dotacions terrestres i  tres mitjans aeris (un helicòpter de comandament i dos de bombarders), continuaran treballant en els punts calents del perímetre per poder-lo donar finalment per controlat.
 
Un cop ha entrat en fase de control l’incendi els Bombers han autoritzat que totes les persones que es mantenia desallotjades puguin tornar als seus domicilis.
 
Cal recordar que segons les darreres dades provisionals del Cos d’Agents Rurals, la superfície afectada pel foc és de 987 hectàrees de vegetació agrícola, forestal, matoll i pastures dels municipis de Prats de Rei, Sant Pere Sallavinera (Anoia) i Aguilar de Segarra (Bages).
 
D’altra banda, una vintena de dotacions terrestres remullen la zona afectada per l’incendi del Priorat i que va cremar, segons les darreres dades facilitades pel cos d’Agents Rurals, 115’7 hectàrees. El foc ja està controlat des d’ahir les 18.00 hores i els Bombers treballen per acabar-lo d’extingir.
 
La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) manté en alerta el Pla especial d'emergències per incendis forestals INFOCAT.