Actualització alerta pla Transcat: El camió ja ha estat retirat i la via oberta al trànsit

query_builder   12 juliol 2012 11:36

event_note Nota de premsa

Actualització alerta pla Transcat: El camió ja ha estat retirat i la via oberta al trànsit

 
La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) manté l’alerta del Pla especial d’emergències en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (TRANSCAT), perquè el producte vessat encara es troba al voral de la carretera. Tot i així, el camió accidentat aquest matí a la carretera BV-1001 a Veciana (Anoia), ha estat retirat del lloc i s’ha restablert totalment la circulació.
 
Segons les darreres informacions, la cisterna ha finalitzat el transvasament del producte i una grua ha retirat del lloc el camió accidentat. Per la seva banda, l’Agència de Residus de Catalunya està a punt d’arribar al lloc per coordinar la gestió de la neteja del producte contaminant que es troba al voral de la carretera.
 
El vessament s’ha produït quan un camió que transportava matèries perilloses ha bolcat al punt quilomètric 11 de la carretera BV-1001, al terme municipal de Veciana (Anoia).
 
Els diversos efectius dels Bombers de la Generalitat ja s’han retirat del lloc i hi queden efectius dels Mossos d’Esquadra.
 
 
 
Barcelona, 12 de juliol de 2012
11:30 hores