Salvador Jorba participa en el lliurament dels premis a la Constància i l'Èxit Empresarial que atorga l'Associació d'Empresaris del Prat de Llobregat

query_builder   20 juliol 2012 13:21

event_note Nota de premsa

Salvador Jorba participa en el lliurament dels premis a la Constància i l'Èxit Empresarial que atorga l'Associació d'Empresaris del Prat de Llobregat

Salvador Jorba ha participat el 19 de juliol en l’acte de lliurament dels premis a la Constància Empresarial i a l’Èxit Empresarial que atorga l’Asociació d’Empresaris del Prat de Llobregat (ACIP), que en aquesta sisena edició han recaigut en les empreses Caldereria del Prat i Vueling, respectivament.
 
 
Caldereria del Prat és una empresa nascuda l’any 1992 que ha fet de l’ofici de calderer un negoci pròsper que avui exporta a Cuba, Egipte i Abu Dhabi;  i Vueling va començar amb dos avions el 2004 i avui opera a 74 aeroports amb una flota de 48 avions.
 
La presidenta de Acip, Cándida Canalejo, va destacar la necessitat de reconèixer les empreses que continuen apostant pel Prat i per continuar endavant. El delegat, Salvador Jorba, va felicitar els responsables i col·laboradors d’aquestes empreses modèliques i, per extensió, al ric món empresarial de la ciutat del Prat i de tot el Baix Llobregat, i durant el seu parlament va dir que  Catalunya és sovint notícia pels èxits de les seves empreses i que malgrat la recessió, va assenyalar, estem construint una base sòlida per ser els primers en sortir de la crisi.
 
L’acte ha tingut lloc en les instal·lacions del Service Center de la Zona d’Activitats Logístiques (ZAL) del Prat de Llobregat.