El delegat del Govern visita la fàbrica de Vila-seca I de l'empresa ERCROS

query_builder   23 juliol 2012 17:54

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern visita la fàbrica de Vila-seca I de l'empresa ERCROS

Joaquim Nin ha estat convidat pel director del Complex Industrial, Antonio Ferrer
El delegat del Govern, Joaquim Nin, ha visitat la fàbrica de Vila-seca I de l’empresa Ercros.
 
Aquesta fàbrica forma part del Complex Industrial que té Ercros a Tarragona, junt amb les fàbriques de Vila-seca II i Tarragona, totes elles ubicades al polígon petroquímic sud de Tarragona. La presència d’Ercros a Tarragona data dels anys 70.
 
El director del Complex, Antonio Ferrer, ha mostrat al delegat les instal·lacions de la fàbrica i li ha explicat els productes que es produeixen al Complex, com ara el clor, la sosa càustica i els seus derivats, entre els quals s’hi troba el PVC i l’hipoclorit sòdic (lleixiu).
 
El Complex Industrial de Tarragona va facturar 235 milions d’euros l’any 2011, que representen el 33% de la facturació total del Grup Ercros, i té una ocupació directe de 346 persones.
 
L’exportació representa el 46% de les vendes d’Ercros, que es destina, fonamentalment, a països de la Unió Europea encapçalats per Alemanya, França o Bèlgica.
 
El delegat del Govern ha pogut conèixer els sistemes de producció integrats entre les fàbriques del Complex i ha destacat “la importància d’Ercros, ja que estem parlant de que es tracta del primer productor espanyol de clor i de sosa càustica i el segon productor espanyol de PVC, que situa el Complex com un dels més importants del polígon petroquímic”. El delegat ha estat informat de les necessitats de l’empresa, com ara la instal·lació del tercer fil d’enllaç amb l’ample de via europeu com a mesura per millorar en competitivitat en el transport de mercaderies. “Sense el tercer fil, aquesta empresa, com moltes altres del polígon, està perdent oportunitats de negoci i competitivitat davant del mercat, per això és tan important la seva execució”-ha dit Nin.

2  

Fitxers adjunts

Fotografia de la visita

Fotografia de la visita
JPG | 1114

Fotografia de la visita

Fotografia de la visita
JPG | 1113