Govern

Altres acords del Govern

query_builder   31 juliol 2012 14:49

event_note Nota de premsa

Altres acords del Govern

 
Cessió d’espais de formació per als alumnes de l’Escola Judicial a la Ciutat de la Justícia
 
El Govern ha aprovat la subscripció d’un acord de col·laboració entre el Departament de Justícia i el Consell General del Poder Judicial (CGPJ), amb l’objectiu de cedir espais de la Ciutat de la Justícia per realitzar-hi activitats formatives per als alumnes de l’Escola Judicial. Ubicada a Barcelona, l’Escola Judicial és el centre de selecció i formació de jutges i magistrats de tot l’Estat, així com l’eina de formació permanent dels membres de la carrera judicial.
 
L’acord neix de la voluntat del Departament de Justícia de col·laborar amb l’Escola Judicial del CGPJ en diversos àmbits, entre ells el de la formació dels jutges, d’interès comú. Així, amb la signatura de l’acord, l’Escola Judicial podrà utilitzar dos espais, ubicats a l’edifici I i a l’edifici G de la Ciutat de la Justícia de Barcelona i l’Hospitalet, per a activitats formatives de jutges.
 
El conveni de col·laboració també preveu que els alumnes de l’Escola puguin assistir de manera no presencial i en temps real a algunes vistes que es desenvolupin a la Ciutat de la Justícia, com a part de la seva formació inicial. Es farà mitjançant els sistemes de videoconferència operatius al complex judicial.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined