Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 17 al 19 d'agost

query_builder   19 agost 2012 20:10

event_note Nota de premsa

Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 17 al 19 d'agost

·         Fins a les 20.00 hores d’aquest diumenge, s’han registrat 1 accident mortal amb 1 mort a les carreteres catalanes
 
El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que la xarxa viària interurbana de Catalunya ha registrat 1 accident mortal amb 1 mort des de les 15.00h del divendres dia 17 d’agost fins a les 20.00 h d’avui diumenge 19 d’agost.
 
L’únic accident mortal es va produir dissabte a la C-51 a Santa Oliva (Baix Penedès, quan un camió va envestir un ciclista i aquest va acabar morint a l’hospital. Es tractava de Manuel M.C. de 63 anys.
 
La mobilitat del cap de setmana ha estat força fluïda. Avui diumenge, només destacar una retenció de 6 km a la N-340 al Vendrell en sentit Girona i un accident a la C-32 a Sant Pol de Mar que ha obligat a tallar la via perquè aterrés l’helicòpter.
 
Pel que fa a dissabte, destacar només els problemes que van haver-hi a l’autopista AP-7: 12 km de retenció entre la Roca i Mollet sentit Girona, 9 km de cua a Granollers també en sentit nord, i al Peatge de la Roca es van produir 4 km de retencions en sentit Girona i 2 km en sentit Barcelona.
 
Finalment, divendres a la tarda no va haver-hi problemes de circulació importants, però diverses incidències van complicar puntualment el trànsit: un accident a la GI-682 a Sant Feliu de Guíxols, un vehicle bolcat a l’AP-7 a Mont-roig del Camp, un accident a la C-66 a Celrà i a la GI-634 a Verges (on va haver-hi una caiguda de cables a la via); van ser els més destacables, ja que van provocar retencions puntuals.

1  

Fitxers adjunts

Balanç incidències més destacades cap de setmana del 17 al 19 agost

Balanç incidències més destacades cap de setmana del 17 al 19 agost
PDF | 86