Restriccions de trànsit al túnel de l'Obaga Negra (C-14) a Peramola per obres

query_builder   24 agost 2012 12:05

event_note Nota de premsa

Restriccions de trànsit al túnel de l'Obaga Negra (C-14) a Peramola per obres

Els treballs de millora del revestiment del túnel de l’Obaga Negra (C-14), a Peramola, comportaran a partir de dilluns vinent, 27 d’agost, restriccions de trànsit. Les obres requeriran el tancament del túnel, que té prop de 800 metres de longitud, i el desviament dels vehicles per l’antiga carretera (C-14z) fins a finals d’any.
Els treballs de rehabilitació i millora que el Departament de Territori i Sostenibilitat du a terme al túnel de l’Obaga Negra (C-14), a Peramola, comportaran, a partir de dilluns vinent, 27 d’agost, restriccions al trànsit. Aquestes afectacions consistiran en el tancament del túnel en tots dos sentits de la circulació i el desviament dels vehicles per l’antiga carretera (C-14z). Es preveu que el túnel es reobri de cara a la pròxima temporada d’esquí.
 
Les obres, que s’executen des del 6 d’agost passat, tenen com a objectiu reforçar el revestiment del túnel i millorar la resistència de la infraestructura. Aquest túnel, de 792 metres de longitud i 12 d’amplada, presenta algunes patologies en el seu revestiment com a conseqüència del tipus i la disposició dels estrats del terreny pel qual discorre i la incidència de les pluges que s’han produït en els últims anys. Aquesta actuació de millora de la seguretat viària compta amb un pressupost d’uns 3 MEUR.
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 33