CCMA

El Govern autoritza Televisió de Catalunya a absorbir la seva filial TVC Edicions i Publicacions

query_builder   28 agost 2012 14:44

event_note Nota de premsa

El Govern autoritza Televisió de Catalunya a absorbir la seva filial TVC Edicions i Publicacions

  • Respon al pla de racionalització i simplificació de l’estructura del sector públic, que preveia reduir de 6 a 3 el nombre d’empreses de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals

 

El Govern ha autoritzat avui modificar l’estructura de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per tal que Televisió de Catalunya absorbeixi la seva filial TVC Edicions i Publicacions amb l’objectiu de simplificar l’estructura del grup, optimitzar-ne la gestió i millorar-ne l’eficiència.

TVC Edicions i Publicacions es va constituir el 3 de setembre de 1987. Fins ara ha actuat com a editora i distribuïdora de fonogrames, llibres i continguts audiovisuals, a partir dels continguts propis o d’altres empreses del grup empresarial de la Corporació.
 
En línia amb el triple objectiu d’austeritat, aprimament i agilitat, el 14 de juny passat el Consell de Govern de la CCMA va aprovar iniciar el procés de fusió per absorció. Avui el Govern ha autoritzat modificar l’estructura de la CCMA per tirar endavant la fusió de la filial, que queda extingida. També ha aprovat el canvi dels estatuts de Televisió de Catalunya, que inclouran en el seu objecte social el de la societat absorbida. El patrimoni de la filial absorbida passarà a Televisió de Catalunya, que subrogarà tots els drets i obligacions de la filial.
 
La mesura s’emmarca en el Pla de racionalització i simplificació de l’estructura del sector públic adoptat pel Govern de la Generalitat l’1 de juny de 2010, que preveia reduir de 6 a 3 el nombre d’empreses de la CCMA per tal d’optimitzar-ne i racionalitzar-ne els recursos. De fet, en la reunió del 24 de maig de 2011, el Consell Executiu ja va aprovar l’absorció de les filials Activa Multimèdia Digital i CCRTV Interactiva per part de Televisió de Catalunya.
 
L’acord d’avui permet millorar l’eficiència i l’eficàcia de l’empresa i garanteix el manteniment del nivell de qualitat i competitivitat del servei públic de televisió.
 
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined