Govern

NOMENAMENTS

query_builder   4 setembre 2012 15:32

event_note Nota de premsa

NOMENAMENTS

El Govern ha aprovat el nomenament següent:
 
 
Àngel Lluís Egea i Llanés, director de Serveis del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural
 
Nascut a Barcelona l’any 1967.
 
És llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona (1992), on va cursar també estudis de doctorat en dret financer i tributari. Va realitzar un curs de postgrau en dret tributari i societari al centre Abat Oliba-CEU.
 
Màster en Alta Funció Directiva per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (2007-2008), ha rebut també formació específica en seminaris sobre tècniques específiques de direcció, negociació, mediació i gestió de conflictes, direcció i gestió de projectes i direcció d’equips.
 
Des de 2003 és advocat del Cos d’Advocacia de la Generalitat, i funcionari dels cossos superior (des de 1994) i administratiu (des de1986) de la Generalitat de Catalunya.
 
Ha estat cap de l’Assessoria Jurídica del Departament de Justícia, responsable en matèria tributària de la Direcció General d’Assumptes Contenciosos, vocal del Consell d’Administració de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i Publicacions i membre de l’Observatori de Dret Privat de Catalunya. Així mateix, ha estat president i vocal de diversos tribunals de processos selectius de cossos de la Generalitat de Catalunya i de cossos de funcionariat local d’habilitació estatal.
 
Actualment és responsable en matèria de Govern de la Direcció General d’Assumptes Contenciosos.
 
És professor de dret administratiu de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i del Màster en Dret Públic IDEP-UPF.
 
Ha participat com a ponent en nombrosos seminaris i jornades en matèries relacionades amb el dret públic de Catalunya i ha publicat articles jurídics en revistes especialitzades.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined