El delegat del Govern a la Catalunya Central, Jordi Moltó, visita el municipi de Capolat

query_builder   5 setembre 2012 17:57

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern a la Catalunya Central, Jordi Moltó, visita el municipi de Capolat

En el marc de les visites territorials previstes pel delegat del Govern, Jordi Moltó, la darrera ha estat al municipi berguedà de Capolat. De fet, durant les properes setmanes el delegat del Govern haurà assolit un dels propòsits que es va marcar en l’exercici de les seves funcions: visitar la totalitat dels 165 municipis del territori de les comarques centrals.
 
Durant la visita institucional que va fer a Capolat el Delegat es va reunir amb l’alcaldessa del municipi, Maria Carme Boixader i amb la regidora Maria Carme Pellicer. Es van  tractar dels temes que afecten a un municipi amb unes característiques molt concretes, d’una extensió de 34 km 2 , amb masies disseminades i que no arriba al centenar d’habitants i que una bona part del seu territori és ocupada per boscos de pins, roures i alzines. Així, la fusta és una de les bases de l’economia d’aquest municipi. També hi ha extensions de conreus de cereals.
 
En aquest context, l’alcaldessa de Capolat va interessar-se per la nova convocatòria dels PUOSC, així com pel tema de l’arranjament dels camins i el manteniment de la xarxa d’aigua. Va manifestar al delegat que pel que fa a les finances locals, encara hi ha pendent de cobrament obres del PUOSC, com les de l’electrificació i Camí de la Vidiella.
Un altre dels temes als quals es va fer referència durant la reunió és a la nova convocatòria de Viure el Poble, en relació al projecte de reactivació econòmica del municipi basat en el patrimoni natural i l'entorn paisatgístic d’aquest municipi berguedà limítrof amb el Solsonès. L’alcaldessa de Capolat, Maria Carme Boixader, i la regidora, Maria Carme Pellicer, també van expressar al Delegat la necessitat d’acabar les obres d’ampliació de l’ajuntament que ja estan molt avançades.

1  

Fitxers adjunts

El delegat del Govern amb l'alcaldessa i la regidora de Capolat davant l'Ajuntament que acabarà obres en breu

El delegat del Govern amb l'alcaldessa i la regidora de Capolat davant l'Ajuntament que acabarà obres en breu
JPG | 293